Já tedy nesnáším telefonování a handulli ho taky asi zrovna dvakrát nemusí, takže jsme se shodli, že je to fakt dobrá keš, ale zrovna tuhle nepotřebujeme...
A pak se naskytlo, že jsme byli na dovolené na Moravě, tak jsme si vzpomněli na kešku i na to, že jsme vlastně i pátrali, kde ta budka je.
Vydali jsme se v asi v půl desáté večer na dotyčné místo, několikrát jsme obkroužili náměstí/kruhový objezd, abychom pak nedaleko zaparkovali a vydali se k budce... A tam nás čekala akorát prázdná betonová plocha. Budka nikde!
Tak jsme projeli logy, abychom zjistili, že se budka nebo číslo přemístilo. Google naštěstí pomohl a za chvilku jsme měli novou adresu, jen o půl města vedle.
Tak jsme zase sedli do auta a objeli asi dvacet bloků, abychom našli správnou adresu a k ní nějaké parkoviště. Adresa nalezena, parkoviště asi o dva bloky vedle. Došli jsme na adresu a budka tam byla!
Tak vyfotit kód: nečitelné kvůli odlesku z blesku.
Znova: vybitá baterie, telefon se vypíná.
Tak to opíšeme ručně: "Já nemám papír." "Já taky ne."
Nakonec jsme našli nějakou účtenku.
"Tužku mám... ona nechce psát!!! ...... dobrý, už píše"
Jenže to už bylo asi půl jedenácté večer, a na číslo zase nebylo vidět!
Nakonec na blízkém semaforu naskočila zelená a čislo jsme díky tomu nějak dekódovali.
Pak jsme tedy došli zpátky k autu a došlo nám, že vlastně nemám jistotu, jestli je to opravdu TA budka. Tak telefon na nabíječku, dojeli jsme k budce, na semaforu u ní červená, tak jsme stáhli okýnko a začali volat. Zazvonila! Hurá! Štamgasti v blízké hospodě na nás už koukali fakt divně, ale to naši radost nemohlo zkazit.
No a dneska, asi týden po tomto zážitku, jsme zpátky z dovolené a měli jsme zrovna cestu do Plzně, tak jsme si tenhle krásný poklad už bez problémů zajeli odlovit.
Nebylo by jednodušší, kdybychom na to číslo prostě zavolali?
Díky za výbornou keš!