Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Geocaching

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 88, 89, 90 ... 117, 118, 119  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 18. únor 2012 22:50
LoL, to je ale pěkně debilní.. Very Happy Proč tohle dělají? To chtějí všechny nasrat? Brick Wall d'oh! Not Talking
Vždyť tam na té mapě ani není náš barák.. Very Happy jsou tam jen silnice.. Very Happy Navíc tam ani není žádná letecká mapa... Rolling Eyes Brick Wall
Proč tam nemají Google mapy? To jako nějak porušuje pravidla Googlu, nebo se Geocaching.com rozhodl, že nebude podporovat Google a udělá si svoje mapy? No, zatím je to nahovno, když to je ve většině světa nepoužitelný... Rolling Eyes

Mimochodem už hodně dlouho jsem nebyl keškovat (od loňského podzimu), takže bych to rád zase zkusil.. aspoň, že C:geo používá Google mapy...

jinak dělal jsi to zbytečně, někdo to už udělal za tebe.. Very Happy http://userscripts.org/scripts/show/125926
Obrázek
(ha, zase mám satelitní mapy.. Razz a je tam i turistická mapa.. Razz )
ale jestli tam budeš mít i filtr kešek, tak budu používat tvůj skript Razz

Mimochodem, jak to vypadá s offline statickýma mapama s polohou uživatele a polohou kešky pro C:geo opensource?
Zasláno: po 20. únor 2012 20:05
Tak, dneska jsem po dlouhé době odlovil dvě kešky, co mi přes zimu vyrostly kousek od školy.. Smile
Jenom tak bez mapy pouze s kompasem v c:geo.. Trochu nostalgie z dob, kdy jsem s geocachingem začílal a ještě na to neexistovaly pořádné programy.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 20. únor 2012 21:00
S tím filtrováním si nevím rady.
Dřív to prostě posílalo pozice všech kešek na mapě a javascript si z toho vybral co bylo třeba (a to šlo upravit) a to vykreslil.
Jenže teď posílá server další vrstvu obrázků, kde jsou ikonky kešek, takže to nejspíš nijak filtrovat nepůjde...

Kdo chcete, tak si na stránce s tou mapou můžete zkusit vložit do adresy tohle:
citace:
javascript:userSession.options.subscriberType=2; InitFilters();

Pak začnou ty tlačítka na filtrování reagovat, ale kešky v mapě to pořádně nefiltruje (mizí všechy a po posunutí mapy se zas všechny objeví). Holt to mají ošetřený na serveru s tím nic neudělám. (když to uděláte takhle, tak tam furt prudí ta hláška o premium, ale povedlo se mi to přes userscript i bez ní, ale ničemu to nepomohlo)

Mimochodem ten co dělal ten skript na mapy je asi nějakej můj chytřejší brácha. Skript má udělanej hezčejš a turistickou mapu z amapy.cz jsem tam narval i já Mr. Green
Zasláno: ne 26. únor 2012 00:55
Tak jo, už celkem asi nepotřebuju nic dodělávat na kešky na Androida... zjistil jsem, že c:geo v kombinaci s Locusem dostačuje výborně. Locus funguje prakticky jako ten Tool, co jsem dělal na WM, akorát má víc funkcí. Navíc se tam dají nastavit vlastně mapy, takže i když z licenčních důvodů odstranili mapy Googlu, tak jsem si je tam vrátil, stejně jako turistický, takže si je v pohodě doma nataham a pak už funguju normálně offline Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 26. únor 2012 02:43
Jo, to jsem viděl, že nějakej Locus doporučuje kdesi i c:geo.. Smile tak ho taky vyzkouším.. Smile

Jinak v c:geo mi ještě chybí trochu lepší filtrování kešek... Jde tam kešky filtrovat podle typu, ale to je tak všechno... Filtrování nalezených nebo filtrování premium only tomu chybí.. Sad
Zasláno: ne 26. únor 2012 15:34
Tak jsem to zkoušel a vypadá to, že ten Locus funguje dobře... Spolupracuje s c:geo a ukazuje kešky ze seznamu v c:geo. Dokonce je tam i Argumented Reality, takže kešky vidím ve foťáku... Mr. Green a nejen kešky, ale i místa z foursquare, respektive z čehokoliv, co si tam zapnu.. Smile Prostě super aplikace... Když jsem zkoušel Layar, tak jsem si říkal, že argumented reality je blbost, ale takhle to vypadá dost použitelně.. Smile Zítra si s tím pohraju a zkusím něco odlovit.. Jenom škoda, že to neumí samo načítat kešky, jako (momentálně nefunkční) mapa v c:geo (a nebo jo?)
Jinak jsem ale z toho Locusu nadšenej.. Smile

Chtěl jsem udělat screenshot toho, jak to vypadá, když se s tím vykouknu z okna, ale ona se místo obrazu z foťáku zo brazí jen tma...
https://plus.google.com/photos/108133539779660076596/albums/5713443618846411249
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 26. únor 2012 21:26
To AR jsem nezkoušel s keškama, ale těšim se, až si to zapnu někde na rozhledně, protože jsem si do Locusu z POI.cz natahal seznamy hradů, zřícenin a kopců Mr. Green
Chceš sem hodit ty definice vlastních map s Googlem a turistickýma Amapama?

Jo a v c:geo ta online mapa furt nejede. Teďka jsem koukal, jak na GC.com udělali to poskytování dat a moc autorovi c:geo nezávidim...
Dřív se totiž poslal pro každý zobrazení jeden soubor, ve kterým bylo něco jako "souřadnicex, y, název, kód, druh".
Teďka to pro každou _dlaždici_ mapy posílá zvlášť soubor (už tohle otevřít asi bude slušnej oříšek pro to systémový zobrazování mapy) a v tom souboru je to pak uložený takovým úchylným způsobem, kterej po pochopení vlastně říká ve kterým místě dlaždice je přibližně keška, její jméno a pak nějakej neznámej kód, kterej se zas musí poslat na server až pak se pošle info, co je to vlastně za druh kešky a jakej má kód
Zasláno: po 27. únor 2012 00:44
Hehe, zajímavej pokus. Protože jsou teď na GC.com kešky v samostatný mapový vrstvě jako obrázek, tak se dají takhle hezky dostat do Locusu...
Nevýhoda je, že jsou to fakt jenom obrázky, který neřeknou nic bližšího (a taky to nějak odmítá vykreslovat mapu v místech, kde nic není)...
Ale i tak to vypadá zajímavě Smile

Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 27. únor 2012 14:55
mne na c:geo vadí že ked si dam vyhladať kešky tak mi ich nezobrazí všetky na mape , musim si každu jednu otvoriť a potom sa mi ukáže až na mape ... Rolling Eyes
Obrázek

p!p# (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: po 27. únor 2012 15:01
Google mapy v Locusu mám, doinstaloval jsem na to nějakej plugin..
Spíš by mě zajímalo jak zobrazit vrstvu s keškama (i když to jsou jen nicneříkající obrázky...)

Jinak dneska jsem s tím Locusem ve spolupráci s c:geo odlovil kešku. A ještě jednu jsem neodlovil, protože včera zmizel strom, ve kterém ta keška měla být.. Very Happy Včera tam byl a dneska je už pryč.. i podle komentářů v listingu.. Very Happy To nasere, když se tam táhnu jak dlouho, brodím se bahnem a nakonec zjistím, že ten strom někdo pokácel i s keškou.. Very Happy

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 89 z 119