Zasláno: po 5. březen 2012 21:58
Vzhledem k tomu, že mi dneska skoro odpadla škola a bylo velice hezky, tak jsem se vypravil na kešky...
Takže dneska 6 kešek a z toho dvě premium

Ale k jedné jsem měl hint v podobě starýho listingu z doby, kdy ještě premium nebyla..
Těch premium mohlo být víc, ale jednu jsem nenašel, jedna byla uprostřed silnice (asi zas v kanále..

Však se taky jmenovala Olomoucké podzemí.. ale nikde jsem žádnej vlez do kanálu nenašel..

) No a dvě byly na stromě... obě terén 3,5 - jedna tak ve třech metrech, ale nikde žádná větev, jen hladká kůra (stačilo by, kdyby mi někdo vlezl na ramena a dosáhl by na to.. ) a druhá snad v deseti metrech..

Takže tyhle dvě jsem radši vzdal, protože jsem nechtěl být na TV Nova v hlavních správách jak se zabil jeden příznivec adrenalinového a nebezpečného sportu jménem geocaching..

Navíc to bylo v parku, kde občas chodí lidi, takže celkem chápu, proč jsou premium..
Jinak to C:geo v kombinaci s Locusem je na kešky skvělá kombinace.. Navíc jsem to všechno lovil bez přípravy s tou vektorovou mapou z openstreetmap a souřadnice premium kešek ručně naklapával do telefonu až ve škole..
P.S. dneska jsem nachodil 23,7 km