HTC má...protože jsou to krámy, co to potřebujou.Když dám 13k za TP2, nebo kolik stojí\stálo chci bez problémový zařízení a něco řešit, zkoušet a ladit Apple funguje už od výrobce a nezaprasijou ho ani aplikace třetích stran... A HD2 má taky svoje problémy viz. WMM a milion vylepšení.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 22. březen 2010 19:55
jasně... říká majitel telefonu, co v základu nemá multitasking a neumí přehrát ani blbý avičko, a k tomu, aby to umělo se musí jailbreakovat a přicházet o záruku...
jinak zkoušel jsem emulátor WP7 a ty kecy, co kolujou internetem jsou pěkný kidy... Multitasking tam je a dokonce hezky řešenej, má to ctrl+c a ctrl+v, a dá se tam dostat klidně i do složky windows atd...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 22. březen 2010 20:51
pipa: To se furt řeší na Twitteru (hlavně Smartmania), že MS říká to a pak ono a v emulátoru je tamto...
BTW vytáhl jsem ven Kaiser a BT GPSku, zapnul u interní i BT logování, prošel se po zahradě a tohle vyšlo. Světle zelená je kudy jsem šel. Červená Kaiser a žlutá ta moje GoTraxx
ale na druhou stranu zase mnohem tenší..
když vedle něj položím kaisera, tak kaiser vypadá jako strašná cihla a HD2 jako úplná placka.. (někde mám taky fotku. )
HD2 není zas tak moc velkej.. kámoš ho nosí normálně v kapse od kalhot, což by mi s kaiserem nemohlo hrozit, protože by mi dělal bouli..
jinak HD2 se mi moc líbí... přemýšlím, jestli si koupit ho, nebo klasiku Touch Pro 2
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.