Zasláno: út 19. červen 2007 11:20
Ale kuš. Se mi zdá, že víte o babách kulový. Spousta puberťaček krom toho, že milují koně, plyšáky, tapetují si pokojík filmovými idoly a sní o svém princi miluje taky malá děcka. Podle mně ho ta 18tka bere jako děcko a vybíjí si na něm své propukávající mateřské pudy, žádné velké chození to asi nebude, vždyť se možná ani nelíbají
Nicméně je to i tak zábavná představa. Anebo se ta 18tka nudí a tohle je fakt dost srandovní koníček
Jinak pokud se věkového rozdílu týče, stejný věk je naprd, bo s váma ta baba většinou začne orat a vláčet, pokud teda má k vám vzhlížet, je podle mne ideální kluk tak o 2-4 roky starší... třeba 21on - 19ona 30on - 26ona atd. Nicméně tohle je nádherná teorie a v praxi to tak absolutně nefunguje.
Jo, ještě jste tu psali o té vyspělosti. Tak kolem 15 ti mají baby těžce navrch a kluci jsou totální děcka. V 16 ti se to začne lámat, kluci zmužní, zato baby drží diety, slepicovatí a řeší totální kraviny s kámoškama. Většinou teda. Myslím, že tak kolem 23ti už jsou baby v průměru celkem zase rozumné, u kluků nevím..

Tam je to těžce individuální, ale tak v 26ti už to jsou většinou chlapi. Většinou