Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 20:19
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Chtěl bych poděkovat čtyřem úřednicím z Pražské Plynárenské díky kterým nebudu v zimě mrznout a budu si moci topit! Vinou chyb v minulosti a jedné v současnosti jsem se dostal do přihlašování plynoměru do neřešitelné smyčky. Pokud nebudu mít plynoměr, tak mi nezapíšou kamna co mám v bytě, ale plynoměr mi neosadí, protože tam mám nepřihlášená kamna! Hodinu a půl se snažili z toho nějak dostat a podařilo se! V nějakém jejich archívu byla ta kamna zapsána, ale když se měnil plynoměr, tak je nenahlásili a tak v nové smlouvě nebyla. Opravdu dělaly co mohly a dokonce volaly i jednomu vysokému úředníkovi! Opravdu hodné úřednice. Velice hodné a i dokonce hezké a jedna byla blondýna! Opravdu před nima skláním až k zemi a sypal bych cestu lístky z růží!!!
Ve čtvrtek mi snad již namontují plynoměr a mohu si nechat odzkoušet WAWky! Ty však budou při mé smůle vadné a náhradní díly nejsou. No nechám se překvapit!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2007 13:00
děkuji bítovi, za to ,že uspořádal sraz vsn!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.