Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: so 7. březen 2020 20:16
O to víc budou šílet, protože půlka z nich nemá zdravotní pojištění Green
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: so 7. březen 2020 22:33
Divadélko pro děti z patnáctého století

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Applause Bravo!
Hey, hey apple!

Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 8. březen 2020 01:06
Chuck Norris je jediný, kdo dokázal nakazit Corona vir.
Zasláno: ne 8. březen 2020 12:07
Máme evropský Wuhan. Sever Itálie uzavřen. Včetně Milána a Benátek.
NoArtist / NoName

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: ne 8. březen 2020 13:26
No ale pořád o nic nejde ne, pohodička, jen chřipečka. Kokoti. Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 8. březen 2020 17:12
Super, alespoň nebudou v Benátkách furt naříkat, jak jim škodí ti zlí turisté... Můžou si vyzkoušet jaké to je bez nich... Třeba si jich pak budou víc vázit když zjistí že bez nich nemají co žrát... Magor

///
Na odlehčení:
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/cemu-se-muzete-zasmat-az-budete-v-karantene-dalsi-varka-vtipu-o-koronaviru-40315829?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=clanky-home
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

378 596,- VK
Zasláno: ne 8. březen 2020 18:07
A máme tu poslední hřebíček do rakve alias NWO. Začalo to zeleným šílenstvím a počítáním uhlíkové stopy. To bylo málo, tak se přidalo trestný čin hatespeech - nesouhlasu se zelenou ideologií a poslední krůček je koronavirus - nyní už rušíme volný pohyb a občané nás za to velebí... Rolling Eyes Mr. Green Emise samo sebou klesají.
NoArtist / NoName

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: ne 8. březen 2020 19:51
Já nevím, že si z toho pořád děláte prdel. Jak jinak bránit přenosu než omezit cestování? Jasně, stejně to je těžce neefektivní, v Evropě se to pořádně ani nedá. A lidem je to jedno dokud oni neumírají samozřejmě. Ale pokud viditelné příznaky má jen 20% lidí, a ta nemoc už je v podstatě všude, tak dává smysl co nejvíc omezit pohyb lidí. Jasně, ty lidi zatím neumírají, u nás zatím snad ani není žádný těžký případ. Ale pokud to bude postupovat jako v Číně nebo Itálii, tak začnou. A my mame tisíc lůžek. Takže tisíc těžkých případů zvládneme, super. A pak co? Pak úmrtnost krapet vzroste, když nebude ty těžce nemocny kam dávat. A to jsou jen primární případy kvůli nemoci, ale do nemocnice chodí davy lidí s jinýma problemama, nehody atd. Kam budou dávat ty? Já to asi preziju ( i kdyz se svýma problemama ala asthma mám taky vyšší riziko), ale co Stázinky babička a děda třeba? A co kdyz mě přejede auto nebo klepne pepka, a já se ani nedostanu na přístroje? Čína začala delat velká opatření když měla pár set případů, a přesto mají skoro 100 tisíc lidí nemocnych. Celý svět se z toho krásné poučil, a tak se všude ozývá "nah, to je jen taková chřipka, no biggie". Přijde mi to ujety. Jasně, nakoupit si těstoviny na rok je druhej extrém, ale udělat si zásoby na dva tejdny nebo měsíc, proč ne. Co když přijde prikazana karanténa, tak jak přišla ve všech místech kde se objevila hromada případů.. pak si lidi budou stěžovat že musí být doma a nemaji co žrát.
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 9. březen 2020 12:52
jirkacv napsal:
Já nevím, že si z toho pořád děláte prdel.

Děkuju, konečně někdo normálně inteligentní. Sere mě hlavně ta nesolidarita. Ve středu máme letět - neletíme. Za 14 dní jsem měla jet na návštěvu k prarodičům na hory - nejedu. Oznámila jsem své dámské pipiskupině, že se teď nebudu účastnit žádných větších nebo menších setkání (chodíme společně obsluhovat do bistra v sokolovně když jsou florbalové turnaje). Doma si postupně shraňuju nějaké to trvanlivé jídlo docela běžně, ono se to hodí vždycky pro případy nemoci/lenosti/výpadku čehokoli. Na svém zdraví poměrně důsledně pracuji, starám se o sebe a svůj imunitní systém, věřím že u mě by byl průběh celkem v pohodě, ale jak píše můj BFF - co babičky? Starý sousedi? Děti se slabou imunitou, kterých mám taky kolem sebe pár? Klidně budu chodit venku s rouškou/respirátorem, ale nejsou k sehnání, ačkoli jsem v Praze nepotkala ještě ani jednoho člověka s něčím na xichtě, ani v metru, ani v MHD, ani v centru, ani na trhu, nikde. Jsem neskutečně ráda, že jsem si zařídila život tak jak jsem si ho zařídila a mám home office a prakticky mezi lidi vůbec nemusím, když nechci. On je dost velkej rozdíl mezi panikou a obyčejnou opatrností a hlavně ohleduplností vůči ostatním. O tom viru víme hovno a ještě dlouho hovno vědět budeme, NENÍ TO KURVA CHŘIPKA, nevíme co to dělá s tělem z dlouhodobého hlediska, ale smějme se těm, co takzvaně panikaří. Až se kvůli dementům bude u nás opakovat situace z Itálie, já se s nikým o svoje zásoby dělit nebudu Mr. Green kámoš nekámoš. Pak se uvidí, kdo bude "panikařit." Stát vydal už 25.2. doporučení, aby lidi necestovali do Itálie a pokud možno zvážili cesty do zahraničí vůbec. Lidi na doporučení serou a tahají to sem dál. Až stát něco zakáže, protože bude situace neúnosná, tak budou lidi pindat, že jsou vězni státu a že se omezuje jejich osobní svoboda. Brick Wall Brick Wall
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 9. březen 2020 13:53
Makavelina napsal:
NENÍ TO KURVA CHŘIPKA

Od začátku roku 50 mrtvých jen v ČR. Celosvětově každoročně až 5 milionů nakažených a až půl milionu mrtvých. "Jen" chřipka...

https://tn.nova.cz/clanek/chripka-nebo-koronavirus-ktera-infekce-je-zakernejsi.html

Proč lidi nešílí kvůli chřipce? Sorry ale půl mega mrtvých každý rok mi nepřijde jako něco nad čím by se mělo jen tak mávnout rukou...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 11 z 85