Zasláno: po 9. březen 2020 12:52
jirkacv napsal: Já nevím, že si z toho pořád děláte prdel.
Děkuju, konečně někdo normálně inteligentní. Sere mě hlavně ta nesolidarita. Ve středu máme letět - neletíme. Za 14 dní jsem měla jet na návštěvu k prarodičům na hory - nejedu. Oznámila jsem své dámské pipiskupině, že se teď nebudu účastnit žádných větších nebo menších setkání (chodíme společně obsluhovat do bistra v sokolovně když jsou florbalové turnaje). Doma si postupně shraňuju nějaké to trvanlivé jídlo docela běžně, ono se to hodí vždycky pro případy nemoci/lenosti/výpadku čehokoli. Na svém zdraví poměrně důsledně pracuji, starám se o sebe a svůj imunitní systém, věřím že u mě by byl průběh celkem v pohodě, ale jak píše můj BFF - co babičky? Starý sousedi? Děti se slabou imunitou, kterých mám taky kolem sebe pár? Klidně budu chodit venku s rouškou/respirátorem, ale nejsou k sehnání, ačkoli jsem v Praze nepotkala ještě ani jednoho člověka s něčím na xichtě, ani v metru, ani v MHD, ani v centru, ani na trhu, nikde. Jsem neskutečně ráda, že jsem si zařídila život tak jak jsem si ho zařídila a mám home office a prakticky mezi lidi vůbec nemusím, když nechci. On je dost velkej rozdíl mezi panikou a obyčejnou opatrností a hlavně ohleduplností vůči ostatním. O tom viru víme hovno a ještě dlouho hovno vědět budeme, NENÍ TO KURVA CHŘIPKA, nevíme co to dělá s tělem z dlouhodobého hlediska, ale smějme se těm, co takzvaně panikaří. Až se kvůli dementům bude u nás opakovat situace z Itálie, já se s nikým o svoje zásoby dělit nebudu

kámoš nekámoš. Pak se uvidí, kdo bude "panikařit." Stát vydal už 25.2. doporučení, aby lidi necestovali do Itálie a pokud možno zvážili cesty do zahraničí vůbec. Lidi na doporučení serou a tahají to sem dál. Až stát něco zakáže, protože bude situace neúnosná, tak budou lidi pindat, že jsou vězni státu a že se omezuje jejich osobní svoboda.