Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 34, 35, 36 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: po 13. duben 2020 16:36
Jim do hlavy taky nevidíme. Mohli bychom si stanovit pravděpodobnost daného nepravděpodobného jednání a u nich bude značně nižší Green

Jen tu poukazuji na zajímavou paralelu mezi jednáním jedné mocnosti a tím, co se stalo. Jestli to tak bylo se asi nikdy nedozvíme.

Nicméně, v běžném životě se mi obvykle stává, že absurdní nepravděpodobné situace mívají zcela jednoduchá řešení a obvykle jejich spouštěčem bývá ta strana, co z toho má největší prospěch.

Zároveň tajné doufám, že skoupení pomůcek že zbytku světa, poté, co to doma dostanu pod kontrolu a následné vypuštění do světa, abych vydělal miliardy a je dost šílené i na čínské politbyro.

V každém případě za rozšíření může mlžení KS Číny a jí vděčná WHO... Kdyby si nenechávaly informace pro sebe, bylo by minimálně méně nakažených.
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: st 15. duben 2020 10:03
Tak, máme 2 miliony nakažených na světě... už to jde rychle...

Jinak Donald Trump chce pozastavit financování WHO...
https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/usa-pozastavi-financovani-svetove-zdravotnicke-organizace-40320486
To že je USA nejpostiženější zemí totiž není kvůli jeho neschopnosti ale jen a pouze kvůli neschopnosti WHO... Sice ze začátku prohlašoval že nebude nijak zasahovat protože by to poškodilo ekonomiku - a to i v době kdy už se v ČR nosily povinně roušky a v Itálii rozhodovali koho dají na plicní ventilátor a koho nechaji se udusit ale je to jen a jen chyba WHO...

Jsem celkem rád, že náš český Trump zareagoval včas a zavedl opatření co koronavirus zpomalila...

Jinak Zoologické zahrady začínají uvažovat o zkrmování jedněch zvířat druhými... jak za války...
https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/nemecke-zoo-dochazeji-penize-selmy-mozna-bude-krmit-utracenymi-zviraty-40320498
Zasláno: st 15. duben 2020 10:42
Jinak na stránce
https://www.worldometers.info/coronavirus/
Přibyla před nějakou dobou nová kolonka - počet testů na milion lidí. Podle mě důležitý ukazatel co hezky ukazuje jak dany stát s koronavirem bojuje a jak jsou čísla nakaženych relevantní...

dřív tam tahle kolonka nebyla, pamatuju jak jsem tenhle údaj nemohl nikde najít když tu Jirka psal jak v Británii hodně testují... Very Happy

Nejlépe jsou na tom státy jako Švýcarsko a Norsko s 23000 resp. 22000 otestovanymi na milion. Česko má 12000 otestovaných na milion, Rusko začlo v poslední době konecně testovat ve velkém a už má 10000 testů na milion. USA má 9000, Velká Britanie jen 5000. Pak jsou tu státy jako Brazílie (200 na milion) nebo Indie - jen 100 otestovaných na milion... tam to bude ještě hodně velkej průser...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: st 15. duben 2020 11:09
No, když si rozklikneš USA, uvidíš jeden paradox. Sice mají hodně testů, ale zdaleka to nestačí všude.

Stát New York - 200k pozitivních na pouhých 500k testů...
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: st 15. duben 2020 12:21
Tak to je celkem masakr... Shocked
Zasláno: st 15. duben 2020 16:05
Vypadá to že vláda se probrala a snad brzy budeme ve výrobě respirátorů samostatní a nebudeme je kupovat z Číny...
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/cesi-se-vzepreli-vlada-odlozila-dohodu-s-americkym-vyrobcem-respiratoru-100093
Já bych podpořil vsechny, nejen Honeywell... určitě je lepší vyrobu decentralizovat... Zaručený odběr a ještě za dobrou cenu (když za to samé z Číny platíme 40x více) je podle mě velmi dobrý způsob podpory...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: st 15. duben 2020 17:21
Přesně. Nejsmutnější je, že za tu dobu tu už mohla vyrůst obrovská továrna a chrlit desítky milionů kusů denně a dokonce i vyvážet. Místo toho až do května máme letecky most, který nejspíš prodlouží.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

890 560,- VK
Zasláno: čt 16. duben 2020 10:02
Různí naivní ochránci přírody se radují jak koronavirus konečně zatočil s tím zlým turismem a jak se bude mít příroda dobře. Jenže ona se příroda chrání blbě když nemáte co žrát... A když je hlavním zdrojem obživy rezervací s ohroženymi druhy turismus tak to platí dvojnásob... https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/africka-priroda-jako-necekana-obet-koronaviru
Zasláno: čt 16. duben 2020 20:55
Tak alespoň že Hamáčkovi to došlo...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/hamacek-se-obul-do-prymuly-kvuli-cestovani-do-chorvatska-lide-s-z-nas-delaji-legraci-posteskl-si-40320748

Jinak já bych osobně postupně rozvolňoval, ale zase poslat děcka do škol a nebo otevřít hned hranice mi přijde jako blbost...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

379 413,- VK
Zasláno: so 18. duben 2020 22:32
Já bych ty hranice otevřené nechal, ale každý kdo přijede sem, rovnou z místa vstupu převézt do karantény na 14 dnů. Pokud je to cizinec, tak na jeho vlastní náklady do nějaké ubytovny.
Zároveň bych pustil každého, kdo chce z republiky ven, pokud najde zemi, co ho přijme a dopravní linku, co je v provozu.

Bylo by to smysluplnější než současný stav. Hlavně že pendleři a kamioňáci můžou prakticky bez kontroly ty hranice překračovat.
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 35 z 85