Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 40, 41, 42 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK
Zasláno: st 29. duben 2020 08:41
Elephant napsal:
To mi slibovali taky a včera večer místo toho dorazil voucher. Customer chat tak přetížený, že ani hodina není dost, nebo jaksi mají nově naprogramovanou feature, aby ty s vouchery nikdy nepřišly na řadu.

Tak to prvni mi zrusili a voucher nemam, u druheho stejny proces a misto toho prisel hned druhy den voucher. Takze to prvni jsem asi delal jeste nez si uvedomili ze posilanim penez zpet muzou prijit o penize Laughing
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 09:01
Já jsem se v tom nějak ztratil... Very Happy Co je to ten voucher? Ten voucher znamená že ti peníze nevrátí, ale můžeš si za něj v budoucnu koupit letenku za stejný obnos (nebo vyšší když si doplatíš)? A jak jsi teda o ně teď přišel? Jestli je to takhle, tak to jakž takž fér, a dá se to pochopit... Kdyby zase všichni chtěli vrátit peníze, tak může aerolinka snadněji zbankrotovat... Ale zase v případě bankrotu svoje peníze taky neuvidíš... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 10:03
No, ale ten voucher nesmí být jak plivanec do ksichtu - nepřenositelný na jiné jméno, platný 1 rok a jeho nevyužitá hodnota propadá + tě nijak nechrání vůči několikanásobnému zdražení letenek.
NoArtist / NoName

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:16
Já o něj neprisel. Ta první zrušena letenka mi ještě přijde cash na ucet. Druhej voucher mám Smile ale ty nevýhody tak jako jsou no. Ale to koneckonců i na cash. Když mi teď vrátí 3000 za letenku a pak bude stát 12, tak jsem na tom stejně jako s voucherem Smile
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:25
Jinak jsem teď na letišti, prázdný všechno, žádný auta.. ale provádějí masivní rekonstrukci obchodu aspoň Mr. Green všechno je zavřený tak proč ne.

PS. Kdo by to byl řekl že letadlo do Bulharska bude plný cigánu Laughing
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:48
Takže ty právě letíš? Tak to hodně štěstí Very Happy A jestli to nevyjde, tak si kdyžtak si užij neplánovanou dovolenou v Bulharsku.. Jen škoda, že Sofie není u moře... Very Happy Kdyžtak to budeš muset dát s cigánama stopem... Slinták Magor

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:49
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 13:52
Bulharsko je pěkné. Vždycky tam můžeš v tramvajích obdivovat nestržené a nepřelepené přepravní podmínky z Prahy Mr. Green A vyzkoumat, zda tam tedy platí pražská tramvajenka Magor
Obrázek Obrázek
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 14:00
Cool, odletová tabule už není prázdná...
Minsk
Sofia
Shwcrtzne ??? to bude určitě v polsku Slinták Magor
Tbilisi ???

To potvrzení potřebuješ vyplnit, kdyby jsi chtěl letět zpět do ČR? To máš v plánu někdy v blízké době? Think

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: pá 1. květen 2020 17:23
Šanghaj a Tbilisi no.
Jj, to ti musí ostemplovat s výsledkama testu. Pokud nemáš, tak 14 dní karanténa.

V UK budu měsíc nebo šest týdnů, takže kdo ví jak to bude až přijedu.

Jinak Sofie krásná, měl jsem sem tehdy přijet za tou kolegyni Mr. Green všude hory, to se mi líbí. Cikáni, to už se mi tolik nelíbí Mr. Green ale některý holky jsou pěkný.
Ale teda byl to porod, měl jsem vip transfer s policajtama v autě. Že všech lidí co jsem tu s nima musel mluvit uměl anglicky jeden. Docela stres jako, lidí okolo mě čekalo asi deset, mě přinesli pás jiného Čecha, to jsem je upozornil pak že teda nejsem já Mr. Green tři lidi tam poslali na ambasádu, ty něco udělali blbě.. no a mě teda eskortovali na druhej terminál, kde tu sedím a čekám mezi bandou cikánů, z nichz půlka letí do Barcelony, a půlka se mnou do Londýna.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 41 z 85