Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Koronavirus Covid-19

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 52, 53, 54 ... 83, 84, 85  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: po 7. září 2020 18:04
Co je od výparů špinavé? A od jakých výparů? Ty jedeš na naftu? Myslel jsem si že jsi robot ale měl jsem za to že dnes už všichni roboti jedou na tužkové baterky...

třeba jí nikdo neřekl že jsou jednorázové... Very Happy
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 7. září 2020 18:07
Ne, prostě od dechu, který mlží brýle. Není to čistý vzduch a vlhkost, ale nějaké příměsy. A když máš půl dne na hubě roušku, tak na sklech vidíš ty nánosy, co ti ubírají dioptrii a hůř přes ně vidíš.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: po 7. září 2020 18:14
Wtf? Tak toho jsem si nevšiml... jen mám roušky zelené od oxidu niklu co se uvolňuje z oceli v obroučkách...

Jsem myslel že bydlíš v Praze a ne v Ostravě kde jsou zmatení z průhledného vzduchu... Very Happy

A nebo jsi fakt robot... myslím že by sis měl nechat jít změřit emise... správně seštelovaný motor čoudit nemá... Very Happy

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: po 7. září 2020 18:21
Tak to mám taky Mr. Green U jedněch brýlí mám tak olezlé i celé nožičky. Nějak se jejich lak nesnáší s mým potem Evil or Very Mad
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: po 7. září 2020 18:47
Elephant se odmlčel... asi teď googlí jestli vydechování dehtu je příznakem koronaviru... Think
Zasláno: st 9. září 2020 08:25
citace:
- V úterý přibylo v Česku rekordních 1164 potvrzených případů nákazy koronavirem, dosavadním maximem přitom bylo pátečních 796 případů. Rekordní je také počet aktuálně nemocných, kterých je 9272.

zdroj: https://www.seznamzpravy.cz/clanek/v-cesku-pribylo-rekordnich-1164-potvrzenych-pripadu-covidu-za-den-118992
Elephant je věštec!

Jeho věštba:
Elephant 05.09.2020 v 06:58:58 napsal:
Tak co? Kdy v Česku dáme litr? Tipuji to tak na úterý 😂👿

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: st 9. září 2020 08:35
Druhé kolo - tohle není žádná oscilace, ani odchylka, ale nový trend. Na konci týdne, případně v pondělí to budou litry dva.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: ne 13. září 2020 13:50
Asi tak...
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/zrusit-rousky-byla-chyba-obnovme-krizovy-stab-shodl-se-kalousek-se-zaoralkem-40336177
Jinak v sobotu jsme měli 1500 nakažených, uvidíme, jestli Elephantovi vyjde ta jeho předpověď že v pondělí bude 2000 nakažených denně... d'oh!
Zasláno: st 16. září 2020 07:21
Elephantovi předpověď nevyšla... včera bylo jen 1677 nakažených... i tak to byl ale rekord... K té dvoutisícovce denně se blížíme..

Moje pozorování z Facebooku:
Z Česka, jednoho z nejvzornějších států světa, kde lidi šili roušky a rozdávali je se stává semeniště antirouškařů... mezi mými přáteli na Facebooku jsem už viděl několik co si fotilo selfíčka ve vlaku/tramvaji/metru že nemají roušky, jací jsou to hrdinové, dejme jim všeci lajk nebo bonbón... a někteří si dokonce vyrobili roušky ze záclony a taky to sdílejí jak s tím jezdí v MHD aby všeci viděli jak jsou geniální že fakhle vymrdají s policií, vládou i s iluminátama... No aby to nebylo málo, tak sdílejí dezinformace že covid je fake nemoc a neexistuje že to je jen spiknutí rouškové lobby, Billa Gatese a Babiše... No Babiš za to tak trochu ale může... kdyby nezrušil povinnost nošení roušek a pak ji zase zavedl, tak ty kokoty ani nenapadne proti rouškám protestovat... Tady jsou roušky povinné v MHD, v obchodech a na úřadech celou dobu a dementy s rouškama ze záclony jsem ještě neviděl...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

380 473,- VK
Zasláno: st 16. září 2020 13:03
Pořídíš si taky takovou roušku?
https://www.novinky.cz/koktejl/clanek/muz-nastoupil-do-autobusu-s-hadem-kolem-ust-misto-rousky-40336489
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 53 z 85