Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: čt 27. únor 2020 17:58
To máš ten NWO. Všichni sledování přes sítě, pronásledování za hate speech a pranýřováni Za uhlíkovou stopu a nakonec zakázané cestování kvůli viru.
» Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: pá 28. únor 2020 03:23
Připravuji se na sobotní let na Jih - respirátor, gumové rukavice, gel s 40 % alkoholu, pojištění kryjící i epidemie a především literatura faktu - Plague Inc v mobilu a k tomu filmy Smrtící epidemie, Vyšinutí a Resident Evil
Ještě před týdnem jsem na letištích nikoho s respirátorem neviděl, jen pár lidí s rouskama, o kterých jsem doufal že jen neví jak to funguje, ne že jsou nemocní dneska už jich pár bylo, jeden byl dokonce skoro jak plynová maska
Jenze Asiati vi, jak je pouzivat. A protoze nejsou bezohledni kreteni (nekteri aspon), tak kdyz vedi, ze jsou nemocni, tak nosi rousky, aby nikoho nenakazili. U nich je to normalni. To ze zbytek sveta ti to nafluse klidne do tvare, tim bych se zrovna nechlubil jako necim skvelym
Proti zmenšení populace vůbec nic nemám, naopak. (sorry not sorry)
Já nechci jet už jen proto, že si nemůžu dovolit zůstat někde pak 14 dní nebo déle trčet a nemoct pracovat, smrdět někde ve Španělsku v karanténě když jediný co umím říct je NACHOS, a nedostat ten měsíc zaplaceno a nemoct zaplatit nájem a další věci, úspory nemám, jsem finanční negramot, nemám ani roušku ani plynovou masku, seru na to, nakoupím pár kartonů rejže a zůstanu doma
Má představa prvního smočení kopyt v moři mizí v nedohlednu... Ještě se musíme zásobit, protože si nedovedu představit, že už nebudeme mít žádné indické placky
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.