Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Likvidace MegaUpload.com

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika

Byl v pořádku zátah na MegaUpload.com?

Hlasování není časově omezeno.
Ano, byli to překupníci s nelegálními soubory:
12% 12% [ 1 ]
Ne, měli jen promazat nelegální soubory:
37% 37% [ 3 ]
Ne, autoři se s nimi měli dohodnout na provizích:
50% 50% [ 4 ]
Netuším:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 8 / Hlasujících: 8
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 22. leden 2012 15:01
A co teprv, až projde zákon o vysokých školách. To teprve začnou dělat všichni studenti sebevražedné útoky.. Very Happy Někdy se mi zdá, že Elephant utekl z diskuze na Novinkách.cz Very Happy

Proboha, je to poklidný protest - spousta lidí začne v jednu chvíli přistupovat na stránku a tím ji přehltí a zablokuje ostatním uživatelům - to je naprosto stejné, jako když lidi vyjdou na ulici a zablokují silnici. Pokud demokracie začíná selhávat, tak je to naprosto normální. Přece si nenecháme srát na hlavu, ne? Nebo ty jsi v roce 1989 kladl bomby před sovětskou ambasádu?

V tomto případě jsou v pozici teroristů vlády a mafiánské organizace, které chtějí zavádět cenzuru na celém světě...

Počkej až projde ACTA, PIPA, SOPA a podobný a na hranicích ti zničí notebook, protože měli podezření že převážíš jednu písničku a budou ti kvůli tomu dávat anální sondy... Počkej, až ti dají pokutu miliardu dolarů za to, že jsi měl v počítači písničku, od které nemáš doklad, že je koupená... Počkej, až někomu budeš nepohodlný a takhle se tě zbaví...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: ne 22. leden 2012 15:29
pipo, teď děláš to samé, co jsem udělal v příspěvku já - zveličuješ a ironizuješ.

Já se ptám jen, co jádro hnutí Anonymous bude dělat, pokud ddos útoky stačit nebudou a tyto právní regule, s kterými mimochodem nesouhlasím, projdou... Co budou potom dělat? Shazovat internetové servery, šířit viry, DNS útoky na samotné routery internetu, nebo se přesunou do fyzického světa? Nebo rezignují?
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: ne 22. leden 2012 16:23
Do fyzického světa asi těžko - proč by vylézali ven do fyzického světa, kde by si je mohla podat policie s obušky, když takhle je v jejich anonymitě síla... Co budou dělat dál? No, konečné řešení je daleko prozaičtější - spustí si vlastní internet 2, který nebude cenzurován vládami a korporacemi.
např:
http://www.itbiz.cz/clanky/hackerska-komunita-hodla-vybudovat-satelitni-sit-ktera-by-umoznila-necenzurovany-internet

Hlavním problémem ale je kde na to vzít peníze.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 01:54
Filesonic.com přestal poskytovat sdílení souborů, aby nedopadl jako MU. Sad
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 08:05
no, na warforu už to řeší nějakou dobu... prej přestali vyplácet a začali ve velkém promazávat soubory...mají strach... Myslím, že kauza Megauploadu měla působit hlavně jako ukázka síly a vzkaz, že tohle může potkat každý server, kde je byť jen jeden nelegální soubor...

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 10:41
No, Napster taky strašil, The Pirate Bay taky strašila. MegaUpload hlavně vyburcoval k tomu, že nejen malé "garážové" servery, ale i velké firmy se začínají bát o svůj byznys. MegaUpload skončil, protože byl největší. Až bude největší YouTube, tak ho nechají být? Pokud budou moct, vypnou i ten.
Myslím si, že šéfové MegaUploadu vyváznou celkem v pohodě. Opravdu šlo jenom o zastrašování. Je to opravdu taková malá internetová válka a jsem zvědavý, kdo ji vyhraje. Síly jsou podle mě dost vyrovnané.

EDIT: obstavení účtů MegaUploadu, aby Kim Schmitz neměl na pořádné právníky je neskutečná lumpárna. Z hlediska presumpce neviny nemají právo tvrdit, že jde o peníze z trestné činnosti. Ale právo už dávno neznamená spravedlnost.
Zasláno: po 23. leden 2012 19:41
Ještě k tomu dodám odkaz na krásně napsaný článek. Je to fakt mazec, co si můžou američani dovolit. d'oh!

http://www.cnews.cz/megaupload-zasah-americkych-uradu-je-principialne-neakceptovatelny
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 19:43
Další, kdo se nechal zastrašit, je filesonic a uploaded.to.
http://www.root.cz/zpravicky/filesonic-konci-s-verejnym-sdilenim/
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 19:45
LivArt: háhá, já to psal asi 10 hodin před rootem Slinták
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 23. leden 2012 19:54
Tak web ČPU je mimo provoz (cpufilm.cz). To se nám to i v našich luzích a hájích hezky rozjíždí...
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 2 z 5