Zasláno: so 12. červen 2010 16:50
OK 16 je dostatečná odpověď. Netlučte ho, život ho naučí.
*
jinak bych chtěla připomenout, že na mateřskou dovolenou může podle zákona nastoupit i otec dítěte a dokonce se rodiče mohou i o mateřskou podělit. Půlku doby se může starat jeden a půlku druhý. Zajímavé je, že této možnosti příliš mnoho tatínků nevyužívá. Nechápu proč, pokud je to taková ulejvárna a braní peněz za nic, jak si tu a tam někdo myslí...
A pro Thompsona. Dveře mi nikdo nedrží. Do kabátu mi nikdo nepomáhá. Večeři za mne nikdo neplatí. S kamarádem se kterým občas někam zajdu se v placení střídáme. Můj přítel mi sice večeři uvaří, ale o nákup surovin a vínka se střídáme. Výhodně provdaná jsem tak, že mám plat vyšší než manžel a jeho galantnost končí v okamžiku, kdy je v autobusu poslední volné sedadlo na které sebou plácne a oznámí mi tak, aby to všichni slyšeli: "V dopravním prostředku každý sám za sebe..."
Pokud ty se o svou přítelkyni staráš lépe, budiž ti to ke cti, ale jestli máš kvůli tomu ublížený pocit, že ona je na tom lépe a že jí rozmazluješ, tak ti to dlouho nevydrží.
Varda Elisabeth