Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 31. květen 2010 13:02
Proč by rammsteini nebyli metal? Teda spíš co jinýho by měli bejt?
Měl jsem na mysli starší Rammsteiny (Mutter atp.) a ne "Stirb Nicht Vor Mir (Don't Die Before I Do)" z Rosenrotu.
A nechci nic říkat, ale Kabáti nejsou metal, ale s*ačka...
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 2. červenec 2010 20:30
Tak co říkáte na nový KoRn? Tahle písnička se mi dost líbí a jen doufám, že nový album nebude takovej paskvil jak "Untitled". Btw, Fieldy má krásnou bassu
Vkládání zrušeno, změněno; jenda^^
EDIT: Tak jsem si sehnal CD v předprodeji (vyjít má až 13ctýho tuším) a je to perfektní!! Koho zklamaly poslední dvě alba, tady si zpraví chuť!
Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 27. červenec 2010 17:53
kdo poslouchá Lordi, tak se může těšit na nový masky! Na Masters to říkali, že hrajou naposledy v těchto... a já čekal, že po koncertě ty masky budou házet do davu
Scars on broadway (pokračovatelé System of a Down) nabízejí na netu 1 novou skladu za to, když nasdílíte ten odkaz dál na facebooku nebo twitteru: http://www.armageddoncomealive.com/
Mně to teda s facebookem nefunguje
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 30. červenec 2010 09:36
S Twitterem to jde, tak jsem to přidal, tweetnul, stáhnul, smazal tweet a zakázal přístup aplikace na twitter.
Odkaz je takovej, ale nevím, jestli bude fungovat
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.