Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 26, 27, 28 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:06
no jo, ale 3GS, kterej se furt prodává má furt stejnej displej... stejně jako 4G, o kterým se furt šušká...
a až jednou udělají iPhone s větším rozlišením (něco jsem četl o iPhone HD), tak to bude jak u WM, že to bude rozfragmentovaný na různý rozlišení - QVGA, VGA a WVGA... už vidím ten zmatek na Appstoru, jak tam budou mít aplikace pro dvě rozlišení - archaický HVGA a pak něco většího...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Narozeniny EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 35 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:08
přečti si tohle, docela dobře by na to vyzrály pokud to tak bude Mr. Green

http://iphonemania.mobilmania.cz/iPhone-HD-v-redakci-teste-se-na-fantasticky-displej
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:13
Jop, že prej ty menší budou normálně 1px na 4px a pak budou nativní... Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:14
LOL... tak to vymysleli dobře... to bude jako u starých Asusů, který měli displeje VGA ale jeli v QVGA režimu... Magor

Narozeniny EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:16
Ten poslední jablofoun už považuju za plnohodnotný mobil, protože to není jen klon MP4ky Mr. Green a ten displej to bude asi lahůdka s tím rozlišením ...ale já stejně skončím u LG Crystal Magor

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

896 894,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:19
Einex tam musel hnedka napsat svůj Siemensofilní kec... Slinták S85? nemyslels SXX75 která měla kapacitantní display měsíc před představením iPhonu? Slinták

Jinak to rozlišení je jenom o trochu širší než WVGA, a to měly telefony už v roce 2008..

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:19
Pip: A vidiš, tohle je Apple a ne Microsoft...iPhone HD je 4G Wink A Starých Asusů, znám jenom P750 a ta je novější jak tvůj nedávný Kaiser Wink Microsoft by radši měl něco dělat jinak W7PS dopadne stejně jako wm..milion strojů, nulová optimalizace, viz. jak to cpou do HD2 Rolling Eyes

V Roce 2008 mělo HTC skvělou optimalizaci HDčka, že?Nehledě nefunkčních aplikací?+ Skvělej Qualcomm, jedná báseň Thumb up!
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:23
p!p@ napsal:
hele nokia ovce.. ten článek psal člověk, co v životě neměl v ruce nic s wm, co by bylo vyrobený poslední rok nebo dva... takoví lidi mají plnou hubu keců o nepoužitelným stlyusu a nepřehledným systému a jsou unešení z béčkových her na svém iphonu...

Proste sračka Whistle

citace:
zeptám se tě: dá se k nokii připojit externí harddidk.. Razz

Sorry, nepoznam takeho kkta, ktoremu nestači 32 GB MicroSD karta Think

citace:
kup si třeba hd2 a možná pochopíš.. a nebo si přečti hulánův blog.. Mr. Green

Toho isteho Lulana, kt hovori, že ked si nemôžeš dovoliť shareware si chudak ? Nie, neprosim toho kkta a jemu podobnych Not Talking

citace:
jinak tohle jsem psal na nepoužitelným telefonu s wm, a přesto to pro mě nebyl o nijak těžší než na počítači... skus si takhle dlouhej post napsat na své nokii s 9 klávesami... Mr. Green

Ako už bolo spomenute, porovnavaj porovnateľne, tj hociaky Symbian 5th.

citace:
no jo, ale 3GS, kterej se furt prodává má furt stejnej displej... stejně jako 4G, o kterým se furt šušká...
a až jednou udělají iPhone s větším rozlišením (něco jsem četl o iPhone HD), tak to bude jak u WM, že to bude rozfragmentovaný na různý rozlišení - QVGA, VGA a WVGA... už vidím ten zmatek na Appstoru, jak tam budou mít aplikace pro dvě rozlišení - archaický HVGA a pak něco většího...

Nie, ako už bolo spomenute v nejakom članku, proste bude mať 1 pixel aplikacie pre OS 3,0 4 pixly.
A to jednou bude už tento pondelok, Steve Jobs zase zasedne trun Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Narozeniny EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:23
p!p@ napsal:
Einex tam musel hnedka napsat svůj Siemensofilní kec... Slinták S85? nemyslels SXX75 která měla kapacitantní display měsíc před představením iPhonu? Slinták

Jinak to rozlišení je jenom o trochu širší než WVGA, a to měly telefony už v roce 2008..

Mělo to být S75

SXX má rezistivní , ale velmi citlivý Razz
Příspěvek upravil 1× Narozeniny EINEX, naposledy st 11. srpen 2010 13:50.

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: čt 3. červen 2010 22:34
ginzo: Díky, těch "sračkoidních" je na iPhone víc jak na wm těch "dobrých" .
pip: K vychloubání, že sis to napsal na telefonu, jsi myslím, že na N900 to půjde líp jak na HD2 Rolling Eyes A k iPhone 4G(HD) displeji bude mít rozlišení rovných 960x640(IPS,A to nemá žádný telefon!), HD2 má vybledlý TFT s WVGA, cpu bude Apple A4 (1ghz), takže bude asi tak 2x rychlejší jak tvůj wm a diskutuje se o 512mb ram, což se zase víc jak HD2...

K archainckému HVGA, neměl by jsi do teď Kaisera (QVGA) nebýt nehody s čtečkou, která se ti u iPhonu nestane?
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 27 z 136