Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 61, 62, 63 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 01:50
To musí být sranda na NEdotykové nokii ovládat ty windowsy Magor
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 02:03
Fph napsal:
tak este rozmyslam, uvidime ako sa veci budu vivijat dalej
2BunGee: preco?

nebudu tady vyvolavat zase flame. Kazdej ma neco pro a neco proti, to je jako s canonem a nikonem, taky sou to dva tabory, kteri se nemaji prilis v lasce, nebo driv nokia a siemens, nebo apple a ostatni PDA. Ja treba nejsu zaujatej, jen me proste stve pristup HTC, protoze kdyby nebylo XDA, tak jsou v zadnici. Je to tezky, ja vim, ze do HTC nepujdu, protoze s nima nemam dobry zkusenosti, hlavne co se tyce HW.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

Narozeniny jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 09:21
BunGee napsal:
to je jako s canonem a nikonem, taky sou to dva tabory, kteri se nemaji prilis v lasce

Měl jsem Nikon, teď mam Canon a líbí se mi obě značky. Nelíbí se mi Panasonic, kterej fotil šíleně (ale je fakt, že byl za polovic, co ty dva...) Razz

Já mám teď 3. HTC a nenapadají mě žádný problémy s HW. Kromě dvou teda... Jeden, že mi na Voxovi praskl displej, ale to se dá čekat, když spadne na dlažební kostky Mr. Green A druhej, že mi na Kaiserovi nešel displej, když jsem ho rozebral a složil, ale to stačilo ještě jednou otevřít a správně zastrčit flex Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 15:02
Jeníku muj mily, asi jsi nepochopil muj post, alespon co se tyce canona a nikona, bavime se tu nejmene o zrcadlovkach a ne o kompaktech, tam ted rozdil fakt neni. A co se tyce problemem s HTC, mozna jsem to podal celkem spatne, nejsou to hlavne HW chyby. Dostalo me celkem kauza z drivejska a to ovladace. Proste zadnej film, hry, web, sekacka jak blazen, HTC to odmitalo resit, stejne jako silena GPS u ktere se nedala vypnout staticka navigace a doted musim na kaiserovi zapinat GPS Test(program) aby mi pak tomtom nasel satelity, tady v anglii sem hledal signal snad hodinu a nepripojil se, coz beru jako obrovske zklamani. A uz jenom vuci quallcommu sem celkem zaujatej, nelibi se mi a nikdy se mi libit nebude. V tom se mi samsung libi vic, nebo motorola se svym TI, nebo tegra, ale urcite ne Quallcomm, uvidime, ale ja se pro PDA uz rozhodl, ted jenom cekat

Obrázek

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 15:40
to, že sis zaprasil romku, že ti nejde GPS je tvůj problém... s Kaiserem jsem nikdy neměl problém a většinou měl fix v řádu desítek vteřin..
Celá ta aféra s ovladači byla jen jedna velká bublina... 3D Open GL ovladače ti nijak nepomůžou s přehráváním filmu, prohlížení webu, nebo s plynulostí windowsů, když tam máš nainstalovaných milion blbostí..... Brick Wall Jediný, s čím ti pomůžou jsou 3D hry, které jsou programovány pod Open GL.. ale osobně neznám žádnou, co by jela v QVGA rozlišení... Rolling Eyes Na filmy jsem na Kaiserovi moc nekoukal, ale neměl problém ani s 300MB dílem seriálu... pokud se něco přecejenom sekalo, stačilo to převést (ale na co mít v telefonu film s vyšším rozlišením, než je telefon schopný zobrazit?...)
dokázal to nějakej tvůj oslavovanej asus, nebo samsung?

na dnešních zařízeních se snapdragonem není problém přehrávat FullHD video, a nebo ho i natáčet...

jinak jo, kup si to, co chceš, třeba pak přijdeš na to, že to není tak úžasný, jak si myslíš... (že mi to trochu mi připomínáš Thompsona, kterej si koupil veleúžasnej Samsung Omnia, protože měl averzi ke qualcommům.. Mr. Green )

Slone, Windows 95/98 jely vpohodě i na Kaiserovi... a na HD2 to bylo ještě rychlejší než na počítači.. každopádně to je pouhá emulace... na telefon s WM se dá nainstalovat i opravdovej počítačovej OS - třeba Ubuntu... Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 16:10
pipo, s necim ti musim dat za pravdu, ale s vetsinou ne. S tou ROMkou, ja si nezprasil, byla mi doporucena tusim LivArtem, je to neofiko ROM od nejakyho, prej uspesnyho bastlire. Takze ja si ROM opravdu nezaflakal, promin. 3D Open GL ovladace sou pekna vec, kor kdyz je "dvoujadro" na kaiserovi nedokaze vyuzit a to, ze prehravani filmu na kaiserovi, bez predem udelanyho prevodu na rozliseni displeje je sekacka jak hrom, to mi potvrdi uplne vsichni, na druhou stranu s esekanim na "mym opevovanym" asusovi, bude se ti to zdat neuveritelne, ale ano, filmy sem opravdu konvertovat nemusel, opravdu ne, a zaseky sem nepozoroval a to mohl byt film klasickej DVDRip. A tvuj argument "na co mit v telefonu film z vyssim rozlisenim, nez telefon ma"? Co takhle kvuli pohodlnosti a rychlosti? Komu by se chtelo neustale konvertovat? Takhle mam film za par minut v mobilu a zadnej problem. Ale promin, nejsu jak Thompson, je pravda, ze jsem o Omnii taky uvazoval, jenze ja napred ctu a az potom kupuju. Jasne Samsung neni buhvi jaka znacka, ale proste se mi libi, i presto ze sou to plastaky a samsung galaxy S bych si opravdu nekoupil, pac nema LED diodu, coz na druhou stranu nexus S splnuje i s tim, ze nebude plnej balastu od operatoru, vyrobcu, ale pure system, odladenej samotnym Googlem, teda aspon v to doufam, kdyz ne, tak se podivam po necem jinym, ale tohle je zatim pro me nevetsi nadeje, nehlede na design, kterej spousta lidi zatracuje, jak je porad stejnej, zadna inovace, a co treba uz jenom ten diplej? Co to prohnuti? Jestli vsichni cekaji na novy designy, tak se hluboce pletou, protoze dnesni a budouci PDA budou proste obalenej displej v kusu plastu, nebo kovu(mozna se nejaka vyjimka najde, ale bude to v radech jednotek procent)

Obrázek

Obrázek

Narozeniny jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 16:16
Mně bez převodu šly na Kaiserovi filmy plynule (teda divx/xvid)...
Jenomže ne v TCPMP, v tom se to trhalo a byl hroznej tearing (a nepomohlo ani měnit nastavení). V CorePlayeru (myslim, že na defaultní nastavení) to bylo bez problémů.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 16:31
Pipo? HD2 přehraje fullHD ? Nemám žádné fullHD v kompu,ale zajímalo by ěm to a taky v jakém přehrávači to přehraje Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 17:02
pro WM myslím není žádnej přehrávač, co by to uměl přehrát takže musíš nabootovat třeba do Androidu, a tam to jde.. Mr. Green

na Kaiserovi jsem koukával na Battlestar Galactica, nebo SGA tak, jak jsem je stáhnul z netu... (DivX, 350MB/díl) Jak už řekl jenda, je lepší použít Core Player, kterej je pro Qualcommy (hlavně ty starší jako Kaiser) optimalizovaný, spíš než TCPMP (ale ten zase umí titulky.. Sad )
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: čt 9. prosinec 2010 18:12
No coreplayer tam mám ale nějaký čudný bo mi to nepřehraje videa přímo z prohlížeče - napíš nějakou dekodovací chybu, ale když ty videa spustím přes jeho menu tak jedou Mr. Green A na hudbu používám WMP Slinták

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 62 z 136