Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

"Mobily" s operačním systémem

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 67, 68, 69 ... 134, 135, 136  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 11:05
(HD2)Když přes redukci z microUSB na "velké" USB Mr. Green Připojím USB myš, bude fungovat? A bude tam ten kurzor jako na omnii? A nebo si mám do occhodu skočit pro Nokii N8 Slinták
Zvracím

Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 11:51
Bude tam myš, ale asi jí budeš muset zapnout i v nastavení, ale bude ti to žrát hodně baterky..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 14:34
Má HD2 USB host?
//asi jo... Ale Wink

http://wmmania.cz/clanky/hardware/hd2-usbhost/
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 15:46
No tak to je na nic řešení tohle Brick Wall škoda že to nejde normálně jen připojit Sad

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 21:31
Einexíku, stačí si koupit napájený USB hub a jedeš... funguje jak myška, tak usb klávesnice, tiskárna, externí harddisk a prej jede i externí vypalovačka.. Razz

(Otevřít a přehrát na YouTube)
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 21:54
Už jsem zjistil, proč lidi nemají rádi Apple fanatiky....(Jsou to vymatlanci bez argumentů a když, tak ještě s blbýma).

citace:

citace:
1. iPhone 4 je můj 49-tý mobil... Mimochodem jsem měl na zkoušku 5 dní i Desire HD. Právěže já jsem si prošel všema platformama včetně Palm OS. Ale nebudu se s nikým dohadovat, je mi to fuk, ať se lidi klidně s těma berloidníma Androidama trápí Wink

2. Asi tak. Nevim prpc bych nekomi neco posilal nebo on posilal neco me! Na to mam internet!

1. Bluetooth na posílání obrázečků je pičovina. Jinak v mojem okolí mají stejně lidi iPhone (přítelkyně za pár dní taky iPhone 4), stačí jenom na sebe zamávat mobilama a kdybychom teda něco chtěli, tak se to přenese mrknutím oka (a právě přes ...BT). /// Na plné Bluetooth je ale i tak utilita, která by to těm školákům rozjela. /// Jinak od výroby je samozřejmě na iPhone bluetooth luxusní, třeba v autě A2DP přenos z telefonu do audiosystému, hudba z mobilu v mixu s povelama z navigace a luxus...... Přenos mezi PC/iPhone jde jak v rámci WiFi, tak přes BT. /// Android je neskutečná slátanina, bastl na entou, je to jenom módní haló mezi školákama, kteří zi zase rádi hrají na geeky - stejně jako WM, které šlo krásně do kytek (ale holt když jim taťka nic dražšího než Desire nekoupil, tak co jim zbývá, než bojovat za Android). Tím vším jsem si prošel. Xperia X10 šla do prdele už po hodině - i se "slavným" Androidem 2.1... Ale POZOOOOR, pokrok, ten slavný Android UŽ dostal instalaci na kartu, Skype... Very Happy Very Happy .... že ty aplikace jsou v podstatě Java bastl, že nemá přístup k HW akcelerované grafice, atd.... to už je vedlejší. Android je móda. Ale je to systém na kokota. Mimochodem bluetooth přenosy a Android? Aha?

2. porostě androidář nedokáže připustit že právě Apple táhne vývoj a určuje trendy! Smile

PS: Že já neměl tak blbý argumenty?A klidně to přesuňte do sekce Fun&Jokes
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 22:31
no comment... Magor
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 388,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 23:23
Klasický blbeček a jeho iHovno Mr. Green

Mr. Green OT: Nemáte někdo alternativní češtinu z WMM pro HD2? Ona tam totiž prý kvůli sunnysoftu už není ke stažení Thumb down!

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 18. prosinec 2010 23:37
4allmobile že by? Mr. Green
Obrázek

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova