1. iPhone 4 je můj 49-tý mobil... Mimochodem jsem měl na zkoušku 5 dní i Desire HD. Právěže já jsem si prošel všema platformama včetně Palm OS. Ale nebudu se s nikým dohadovat, je mi to fuk, ať se lidi klidně s těma berloidníma Androidama trápí
2. Asi tak. Nevim prpc bych nekomi neco posilal nebo on posilal neco me! Na to mam internet!
1. Bluetooth na posílání obrázečků je pičovina. Jinak v mojem okolí mají stejně lidi iPhone (přítelkyně za pár dní taky iPhone 4), stačí jenom na sebe zamávat mobilama a kdybychom teda něco chtěli, tak se to přenese mrknutím oka (a právě přes ...BT). /// Na plné Bluetooth je ale i tak utilita, která by to těm školákům rozjela. /// Jinak od výroby je samozřejmě na iPhone bluetooth luxusní, třeba v autě A2DP přenos z telefonu do audiosystému, hudba z mobilu v mixu s povelama z navigace a luxus...... Přenos mezi PC/iPhone jde jak v rámci WiFi, tak přes BT. /// Android je neskutečná slátanina, bastl na entou, je to jenom módní haló mezi školákama, kteří zi zase rádi hrají na geeky - stejně jako WM, které šlo krásně do kytek (ale holt když jim taťka nic dražšího než Desire nekoupil, tak co jim zbývá, než bojovat za Android). Tím vším jsem si prošel. Xperia X10 šla do prdele už po hodině - i se "slavným" Androidem 2.1... Ale POZOOOOR, pokrok, ten slavný Android UŽ dostal instalaci na kartu, Skype...

.... že ty aplikace jsou v podstatě Java bastl, že nemá přístup k HW akcelerované grafice, atd.... to už je vedlejší. Android je móda. Ale je to systém na kokota. Mimochodem bluetooth přenosy a Android? Aha?
2. porostě androidář nedokáže připustit že právě Apple táhne vývoj a určuje trendy!