Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: st 21. prosinec 2011 12:16
Hlasoval jsem pro KOFOLU . Akorát z tý bylinkový jsem úplně nadšený nebyl, ze začátku zajímavý, pak se docela dá, ale ten ocas by fakt mít nemusela . Momentálně ujíždím na třešňové (pokud si dobře pamatuju tak se rok nebo dva zpátky jmenovala barborková ) . Příležitostně si rád dám ještě Dr.Peppera . Z minerálek mi nejvíc šmakuje Poděbradka.
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: út 13. červen 2017 20:16
Hmm, to bych zkusil. Dá se to koupit někde v Tescu nebo Globusu?
//hmm, podle jejich mapy nejblíž v Plzni. A kdo ví, jestli tam čepujou tu limonádu.
BTW když už zmiňujeme colu od pivovarů, tak ve východních čechách jsme si dávali limonády od Primátora a taky docela dobrý. Hlavně příchuť cola nebo hroznové víno.
Dneska jsem udělal chybu a místo Kofoly nebo Fanty si v Bille (v akci ) koupil Mountain Dew:
Nekupujte si to! Chutná to asi tak stejně jako to vypadá - je to přeslazený a jinak nic, chuť vůbec žádná. Ani jako energiťák.
Přitom ostatní "americký" drinky, který se tu prodávají (Dr. Pepper, Arizona) jsou sice sladší, ale jsou aspoň pitelný a docela dobrý. Tohle ne.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: asi 27 let
912 046,- VK
Zasláno: ne 10. únor 2019 20:25
Ja nedávno ochutnal tohle a pak jsem si toho koupil celou basu...
Ty šišky a jehličí nejsou na obalu jen tak pro srandu... Chutná to jako kofola s jemnou příchutí jehličí.... Chutná to dobře. Popravdě je to asi to nejpodobnější kofole co tu mají...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.