Věk: asi 27 let
912 046,- VK
Zasláno: ne 10. únor 2019 21:16
Juuu, to je ono... Měl jsem i hrušku a ta je taky super... ale na další příchuti jsem neměl odvahu... s estragonem pořád váhám, ta zelená barva mě odrazuje... Jalovec jsem tu vuděl taky a taky jsem neměl odvahu... no asi to vyzkouším, tahle recenze mě ujistila že to bude dobré... Jinak Mojito asi zkoušet nebudu... Měl jsem sirup Jupí s příchutí mojito a byl to hnus... Mattoni myslím dělala taky príchuť Mojito a rovněž to bylo hnusné...
Momentálně mám ještě na balkóně tohle:
Narozen: 2. srpen
383 919,- VK
Zasláno: út 12. únor 2019 20:44
LivArt napsal:
Dneska jsem udělal chybu a místo Kofoly nebo Fanty si v Bille (v akci ) koupil Mountain Dew:
Nekupujte si to! Chutná to asi tak stejně jako to vypadá - je to přeslazený a jinak nic, chuť vůbec žádná. Ani jako energiťák.
Přitom ostatní "americký" drinky, který se tu prodávají (Dr. Pepper, Arizona) jsou sice sladší, ale jsou aspoň pitelný a docela dobrý. Tohle ne.
Tohle se u nás už nějakou dobu normálně prodává. Je to dobré jen v obsahu kofeinu, který je údajně mnohanásobně vyšší než v běžné kole.
Zasláno: út 12. únor 2019 20:45
p!p@ napsal:
Juuu, to je ono... Měl jsem i hrušku a ta je taky super... ale na další příchuti jsem neměl odvahu... s estragonem pořád váhám, ta zelená barva mě odrazuje... Jalovec jsem tu vuděl taky a taky jsem neměl odvahu... no asi to vyzkouším, tahle recenze mě ujistila že to bude dobré... Jinak Mojito asi zkoušet nebudu... Měl jsem sirup Jupí s příchutí mojito a byl to hnus... Mattoni myslím dělala taky príchuť Mojito a rovněž to bylo hnusné...
Momentálně mám ještě na balkóně tohle:
Ten estragon jsem už měl. Byl jsem odvážnější během mého týdenního ruského pobytu. Chutná jako něco mezi mydlinkami a zelenou. Dá se to, ale znovu si to už kupovat nebude Určitě lepší jak jehličí.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.