já tomu nerozumiem, ja si obléknu to co není drahé, na značce mi nějak nezáleží, máme u nás super sekáče kde nám pani dává na stranu značkový věci abysme se v nich mohlo pohrabat jako první
2borix: naprosto souhlasím..
budu určitě kupovat tu druhou ale teď zas nevim jestli modrou nebo hnědou.. ta hnědá je perfektní, ale modrá je taková neobyčejná no.. Ale zae modrá by se hodia k batohu..
ee.. z těch od quiksilveru co mají na BeeBob jsem se rozhodoval mezi tam těma, ty se jako jediné líbily.. kupovat budu teda tu QUIKSILVER Bomb, ale ještě nevim jestli Brown nebo Blue.. Ale ted to vypadá na Blue..
Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: ne 20. květen 2007 17:26
ja mam taky modrou je tmave modra takze na ni neni videt spina...na to taky mysli...ze jo penezenku tahas vsude a vzdy...ja mel pred tim takovou sedivou a byla furt spinava...ja jsem si vcera na ni vylil panaka neceho si a bylo to videt jen nez to zaschlo a ted je to terda citit jak svina ale videt neni nic
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.