Zasláno: st 5. září 2012 13:06
Tak jsem dneska volal na VF a tak dlouho jsem ještě na spojení nečekal (min. 5 na spojení s operátorem. že by české ofce tak žraly ty pseudovýhodné vteřinové tarify?). To že si neúspěšně strhli inkaso jim divné nepřišlo (na účtu peněz dost). Prý si to připisují až 16. Potom se mi znovu snažili vnutit férové tarify. Nechal jsem je vypovídat. Že mají úžasnou, výhodnou a férovou nabídku. 50 minut za 399 Kč. Zeptal jsem se, jestli jim to přijde výhodné, když teď za 20 minut spolu s netem platím 150 Kč. Prý ano, velmi výhodné (dodávám - leda pro ně). Tak se ptám, jako obvykle, když se chci dostat na retenční linku, jestli mi můžou připomenout, jak se přechází k jinému operátorovi, kdyby začal nabízet účtování po vteřinách. Chvilka napětí a přepojuje se na retenční oddělení. Čekám ale asi tři minuty, hovor se vrátí zpátky na předchozí místo. Že prý zavolají do 48 hodin. Vážně, do VF se v současné době nedá dobře dovolat.
Když jsem dopisoval tento post, tak mi volalo nějaké neznámé číslo. Říkal jsem si žeby taková rychlost? Asi jim křivdím... Ne, nekřivdím! Byla to nabídka na pracovní pohovor.
NoArtist / NoName