Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 526, 527, 528 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 4. prosinec 2006 23:32
2 Moucha: našel jsem tohle:
Paging.cz napsal:
Pager je přístroj umožňující (v dosahu sítě) přijímat zprávy podobně jako mobilní telefon SMS. Na rozdíl od mobilního telefonu může přijímat zprávy několikanásobně delší a protože neobsahuje vysílač, tak může být používán i tam, kde je mobilní telefon zakázán (např. nemocnice, banky). Má jednoduché ovládání a baterie v něm vydrží i několik měsíců. Pomocí pageru je také možné sledovat provoz serverů.

Bližší info najdeš přímo na jejich stránkách. Docela mě překvapilo, že na pager jde poslat zprávu. Měl jsem za to, že se na displeji zobrazí pouze číslo telefonu, ze kterého Ti někdo volá.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 10:34
Darth Dawer napsal:
Letos o prázdninách sme se tak zkalily,že to není ani možné..

tak jsem tě chytil na švestkách!!!! ty jsi ženská!!!! chlapi by titiž napsali "zkalili" a ne "zkalily"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zasláno: út 5. prosinec 2006 10:37
PecanZ napsal:
krrttek napsal:
tpikalek napsal:
Nejlepší je nechlastat Smile Je mě 15 a ještě sem nebyl pořádně opilej, ani po tom nějak moc netoužím...
to si můžeme podat ruce Very Happy taky mi je 15 a nikdy jsem nebyl opilej, ani sem nezkoušel kouřit ani hulit....život může být i o něčem jiném...

ano život je na to abysme si ho užívali Wink a každý si ho užívá podle sebe.. alkohol k nějakým diskotékám určitě patří, ale musíš vedět kdy skončit, prostě jen do dobré nálady a stačí.. když se opiješ do němoty tak z toho kromě ostudy a kocoviny nic nemáš..

já jsem už byl nacinkaný už moc a mockrát, ale vživotě jsem neměl okno. prostě vím kdy přestat...
Zasláno: út 5. prosinec 2006 10:39
krMeEjNzy napsal:
Uz si to ani nepamatujes kdy naposled? Tak tos musel bejt asi hodne mimo co Laughing Laughing Laughing

to nebylo okno, ale přímo "auslága"
Tím, že jsem napsal 3 příspěvky za sebou, potvrzuji, že jsem spamer a neměli byste si mě vážit. ;-)

Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 17:41
Tak, právě jsem ze sdílení vyházel všechny MP3 (kromě mojí muziky), všechny CD/DVD image (kromě DVD Mlaťrixu a Suse Linuxu), všechny filmy (kromě Mlaťrixu) a přihodil do něj hromadu freewaru, firmwarů pro telefony, demoverzí, tryoutů... zkrátka od teď sdílím jen legálně.. Smile
Mno jo, sice už nemam nasdíleno 50GB, ale imho mi uplně stačí, že sdílim 10GB.. Smile

Jo a lidi, neznáte nějakej kurz v Delphi pro uplný debily? Zkoušel jsem něco na zive.cz ale v tom jsem se celkem ztrácel (moc jsem to nechápal), pak něco na programujte.cz ale to bylo ještě horší než na živě... třeba na pcsvět.cz jsem zase nenašel nic uplně od základů... Fakt se v tom delphi moc neorientuju...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 18:08
krMeEjNzy napsal:
Kdybys moh tak bych doporucoval tech 4-5k v penezich, to se hodi vic Razz

mě je tolik penez docela k nicemu.. Wink

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 18:12
Tak pošli mne, ja by som ich vedel dobre zúžitkovať.
Na počiatku bola prázdna množina.

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 18:13
no ja bych se taky nezlobil. Klidně bych z toho udělal i nějakou kalbu na tvoji počest Very Happy
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 18:16
Fakt ber ty money a zaplat clenum VSN poradnou kalbu na tvou pocest... Smile Neni to lepsi jak nova grafarna? Mr. Green

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 5. prosinec 2006 18:30
Práve me urazil Pepa Vojtek.. Very Happy

http://www.imghosting.eu/view.php?img=kljnhklhjk_1.jpg

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 527 z 2936