Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

OT

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 541, 542, 543 ... 2934, 2935, 2936  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 12:52
vas verny kamarad se hlsi z vymeneho pobytu v nemecku Very Happy zitra jedem domu, tesim se, az si prectu vsechny prispevky....koukam ze forum je uz zprovozneno, coz mne velice tesi...v nemecku je sranda, maji uplne jiny styl uceni, nadhernou moderni skolu, telocvicnu celou ze skla...proste bohata zeme....a jednu vec vam chci rict co se mi stalo...jel jsem se svym opatrovnikem busem a pristoupil jeho namachrovanej kamarad. Delal si ze me srandu v nemcine,coz sem mu nerozumel, ale obcas se lamanou anglictinou na neco hnusnyho zeptal, coz sem ho docela "stiral" prototze preci jen umim lepe anglicky. Potom vystoupil. Druhy den sme roznaseli noviny a rikam tomu svymu opatrovnikovi-tohle je nadhernej dum a on na to, " vtomhle dome bydli tem muj kamarad, co si z tebe delal srandu..." ja myslel ze takovyhle nahody jsou jen ve filmech Brick Wall Mad Evil or Very Mad d'oh! Hand

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 14:16
Všecny Vás zdravím. Včera jsem se sem nedostal a teď koukám, že už tu byl i Romulus! A fungujou smajlíky! No paráda! Jen tak dál. Díky, Romule. Je nám jasný, že rodina a rodinný rozpočet mají přednost.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 16:16
FUNGUJE JIŽ I "DALŠÍ NEJNOVĚJŠÍ" SLÁVA, SLÁVA, SLÁVA "BOHŮM!!! Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause Applause
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 17:45
Sakra, to je nezvyk ty smajly.. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 17:47
heh Mr. Green to jo Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták Slinták
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 18:42
Dance Slinták Pray konečne!
Pod lamou býva najväčšia tma.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 18:45
Sakra tohle je spamovani Wink , ale slava konecne ted jeste ty clanky atd Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 18:59
Smjlíky tu sú, ale štvorčeky neodstránili Crying or Very sad .
Na počiatku bola prázdna množina.

alkaba (+6)
Bažant
Bažant

10 375,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 19:40
Jde vidět, kdo používa Firefox (suxx) Wink štvorečky jen tak jednoduše odstranit nepůjdou. Dostaly se tam chybným přenosem databáze Rolling Eyes (Nejsíš se to bude muset udělat jako na SM přes str_remove) Wink
...Stejně ty podpisy nikdo nečte...

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 14. prosinec 2006 19:47
ted bude jeste nezvyk napsat smajla Very Happy ale Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 542 z 2936