Zasláno: po 6. červen 2011 02:53
Já začal pravidelně cvičit cca 3 - 4 roky zpátky. Nejdřív jsem jakožto cyklista, co si občas dá nějaký závod jezdil jenom spinning (doma, nesnesl bych aby mi do toho někdo kecal a ani kolektivní zadejchávání a zapocování i sebelíp odvětrávaného prostoru mi nepřijde zrovna dvakrát gustovní

), časem jsem k tomu přidal kliky a pak ještě sedy-lehy. Teď jezdím tak 50, 60 km (=cca 90-120 minut) na spinneru v průměru 1x za 3-4 dny, tolik k nohám. Kliky a sedy-lehy se snažím dělat denně (narozdíl od spinningu to zabere max 10 minut), většinou k večeru než se jdu osprchovat. Dělám (v jednom tahu) 50-70 kliků a pak 100-150 sedů-lehů takhle asi dva roky a řekl bych že je to znát. Dopracoval jsem se k tomu, že když to někdy z jakéhokoli důvodu nejde, tak mi to vadí.
Co se jídla týče, jakékoli omezování rezolutně odmítám. Jím prakticky kdykoli cokoli. Když mám třeba v jednu v noci chuť na chipsy a jsou doma, tak si je prostě dám, klidně celý pytel

. K pití piju denně kofolu, na kolo, závody nebo spinning si míchám TANG, celý balení, určený pro 1 litr nápoje šoupnu do cca 750ml cyklist. lahve

.
Mám odpor k jakýmkoli "suplementům" , natož ke steroidům a podobným sračkám

.
To je asi vše. Vemte si z toho kdo chce co chce, nikdy jsem nic neprobíral s nějakým trenérem, ani jsem nikdy nebyl ve "fitku"

. Prostě to všechno dělám tak, jak z toho mám dobrej pocit a taky mě baví sledovat, jak posouvám svoje meze (začínal jsem asi s 15 kliky, když jsem před třemi roky dal 100 sedů-lehů, tak jsem to na tom břichu 3 dny cejtil... atd.