Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Pro opilý

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 63, 64, 65  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: ne 1. duben 2007 10:20
To pecanz: Ja už som tiež už pár krát vypomáhal. Raz sme niesli jedného po meste, on sa o nás opieral a v tom nás stretla jeho suseda a začala sa pýtať, že čo mu je. My sme sa z kámošom rozrehotali a ona:"Nesmejte sa, to sa môže stať každému." Najlepšie na tom bolo, že my dvaja sme tiež neboli najtriezvejší...
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 20:27
zkoušeli už jste někdo v té největší opici "foukat" abyste zjistili kolik máte? já jsem to štěstí ještě neměl, ale zkusím si půjčit od kolegy detektor, až pojedu na nějaký tah
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 2. duben 2007 21:15
Ja som nad tým už tiež rozmýšľal, ale na takéto veci(alkoholmeter) ako študent teda nemám peniaze.

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 17:42
nevím, jestli bych si ten výsledek pak pamatoval... Laughing
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 17:59
Na to je dobrý alkoholmeter s možnosťou ukladania výsledkov. Napr. to nové LG, čo malo mať v sebe zabudovaný merač promile(na presný typ si už nespomeniem, ale praktická funkcia, no nie? Razz ).

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: út 3. duben 2007 18:02
jo toš to se hodí, ale na takovým měřiči by měli být velký tlačítka a ovládání které by zvládl kojenec.. Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: so 14. duben 2007 07:16
panove mne je spatne...viz OT (Ech. Pro Boha svatýho. É... To je bolest... co se to se mnou stalo? Ach. Zpráva o stupni poškození. (Vyjede mu papír z prsou) „Úroveň dehydratace: 45 %. Schopnost vybavit si noc: 2%. Faktor studu: 91%. Doporučený postup opravy: Restartovat systém, 36 hodin vypnutý a přepsat údaje.“ To byla noc.)
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 16. duben 2007 19:13
nehrajte si s elektronikou, když jste ožralí! za ty problémy to opravdu nestojí. teď nevím odkud mám do svého siemense stáhnout novou T9 a program na točení videa

edit: optimální by bylo vygumovat celý mobil a znovu nahrát vše potřebné. ale to já neumím a navíc bych se u toho znova ožral a ještě bych s tím debilem švihnul do kouta!!!!
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 16. duben 2007 19:20
Musíš mít nejspíš servisní kabel a pak tam nahrát FFS init. Ten je myslim na SiemensManii, která zrovna nefunguje Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 16. duben 2007 19:22
ti dík. a přes b-t to nejde? nebo kolik by to stálo v nějakém obchodě? myslím to nahrání sw?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 7 z 65