Zasláno: út 9. únor 2016 21:57
Haha, stará klasika je zpátky, rekonstrukce VSN...
Původně jsem to napsal do kecálka, ale asi bude lepší hodit to fóra, když to není jedna věta.
Rád bych poznamenal, že fórum, které používáme, je 14 let staré! Web je teoreticky o něco mladší, protože jsem ho asi tak před 10 lety překopal, ale v základu je i web 15 let starou SiemensManií s jiným skinem.
Teď mi někdo psal SZ, že by chtěl smazat účet a s tímhle modelem fóra jsm ten účet nemohl smazat ani sám.

(Zřejmě proto, že ještě v dobách Karla IV. někdo zakomentoval řádky s kódem pro mazání uživatele.)
Fakticky by to chtělo udělat update na nějaký modernější fórum. Jenže by se pak musela taky předělat půlka webu, téma, VK, medaile, poháry a další nesmysly, co se tu postupem času tvořily.
Jak byste to řešili? Má to vůbec cenu?
Přemýšlím, že by se to udělalo jako update fóra na něco novýho (SMF? phpBB *aktuální číslo*?) a "hlavní web" by se úplně zrušil, udělala by se jenom nějaká úplně jednoduchá úvodní stránka s posledními příspěvky, varováním o cookies a nějakou omáčkou kolem, ať to není stránka plná X let starých věcí, ale něčím aspoň mírně aktuálním a nedá to moc práce vytvořit. VK, medaile atd by se úplně zrušily... Tadá, a máme tady generické fórum číslo 35254!
Nějaké návrhy, nápady? Udělá to někdo za mě? Už vidím, jak budu převádět 15 let staré phpbb2 do nového systému - nejspíš postupně přes 10 míň starých fór.
//teď mě napadá, že to bude ještě horší, protože tady máme věci jako VIP diskuze a anonymní příspěvky, které by se do nového převedly jako úplně normální diskuse a příspěvky, které každý vidí a každý u nich má jméno.