Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 3. červen 2016 11:01
heh... to je dobrý....
Zasláno: út 5. červenec 2016 13:52
Tak, skončila další série Game of Thrones a zase nevím, co mám sledovat...
co na to říkáte? Cercei je teda mrcha, co?
na Primě Cool dávali teď nedávno Seriál Ascension, ale bohužel to má jen 6 dílů (někde to je jako 3 díly po hodině a půl)... škoda, že asi další díly už nenatočí... ten námět byl dobrej.. Je to sci-fi o tom, jak v 60. letech vyslali obří loď s jaderným pohonem k Proximě Centauri a tím, že tam doletí až děti dětí dětí původní posádky... (což je mimochodem založené na skutečném projektu, který v 60. letech existoval, ač nikdy nebyl realizován...)
Pak jsem taky narazil na seriál jménem Killjoys (taky ho dávají na Primě Cool), který je o vesmírných lovcích odměn...
884 249,- VK
Zasláno: út 5. červenec 2016 15:15
joo, v Ascension hrála šestka... akorát teda byla už starší...
Caprica byla super, škoda, že další sérii už asi nenatočí...
A v Killjoys byla Samantha Carterová... skoro jsem ji nepoznal...
Zasláno: čt 7. červenec 2016 09:53
nějak mi unikla poslední řada Doctora Who, co se vysílala v loni na podzim/ v zimě, tak jsem ji taky zkouknul...
a hraje tam Arya z Game of Thrones
(na mě je vidět, že se tu fakt asi nudím... )
884 249,- VK
Zasláno: so 9. červenec 2016 00:32
Jan Němec? tak to je vcelku časté jméno pro teroristu... jako Abdul, Ahmed a podobně... v Čečensku se Jan Němec jmenuje skoro každý a poznáte podle toho, že to je terorista...
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 7. září 2016 08:12
Hry o trůny.. no už se nám to pomalu blíží do finále. Občas ale někde uvidím starší díly a je pěkný si připomenout kolik postav bylo ještě na živu
Neviděl někdo seriál Mr. Robot? Přišlo mi to celé hrozně depresivní a u mě od začátku bylo jasné, jak to vlastně dopadne. Pro mě docela přeceňovaný seriál.. Kdo viděl dřív film Čistá duše, tak uvidí velkou podobnost o čem to je..
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: st 7. září 2016 08:15
Ty jo. Z toho množství seriálů, co jsem kdysi sledoval, mi už zbylo jen Big Bang Theory. Náhodou mi to ani moc nechybí. Byl i čas, kdy jsem stihal sledovat jen seriály, a to ještě špatně.
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.