Zasláno: pá 30. leden 2009 03:03
no asus mania

Proc, protoze se tam stretli lidi co maj kvalitni nazor a kvalitni pristroje neznaje in/cool/besti mage a podobny sra*cky? Protoze si umi vybrat, umi si vybrat kvalitu, tim samozzrejme nikak extra nezpochybnuju kvalitu vyobku HTC, jen se prodava nejvic, pac ma nejvetsi podporu uzivatelu, nejvetsi reklamu... Ale neznamena to ze je to nejkvalitnejsi, kazdej ma svuj styl co mu vyhovuje, me HTC zatim nepresvedcilo o tom ze bych do nej sel, za prvy ubiraji strasne moc HW tlacitka, coz me naprosto vytaci, pac sem premyslel o novym modelu, ale z letosni rady se mi nelibi ani jeden, Vytaci me Apple, pac ten jeho zazrak zahoupal celym PDA trhem a odviji se to pekne do kytek, vsichni chcou ovladat vse prstem, dobre at se ovlada, ale ne na dosavadnim systemu WM, pac je to jak kdybys cpal do trabanta motor z lamborghini... Je to strasne postaveny na hlau a strasne me to vytaci. Treba ani dosnes sem nedostal na smartmanii odpoved, uz sem si zvykl, forum tam stoji za prd, tim nijak nehanim Jirku Hrmu, podle me je to uzasnej profik, kterej ma na to fakt hlavu a fandim mu, ale ta komunita co tam je... skoda mluvit. To se fakt radsi zeptam na WMManii, jestli nahodou netusi jak problem resit, vzdycky se nekdo ozve, i kdyz nenajdeme spravnou odpoved, to uz je jedno, hlavni je snaha a ta se ceni vzdy. Ale to se zase opakuju. No nic, nebudu to tady rozpitvavat. Podle toho co sem si delal IQ test mam IQ 70, takze me neberte vazne, ale ja to vazne myslim(stejne tem testum neverim, nepripadam si jako idiot)