Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Siemensmania

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 39, 40, 41 ... 52, 53, 54  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 17. srpen 2010 23:48
nevím, jestli by nebylo lepší si na to pořídit digitální foťák...
ale proč to nenastavíš na středový tlačítko? vžtyť když vlezeš do foťáku, tak se s ním dá taky fotit, ne?
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

rattle-snake (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 18. srpen 2010 12:18
Podle zde uvedených informací by měl být dnes nastartován proces opětovného spouštění SiemensManie, jsem lačný po novém infu Laughing

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 07:31
...a nic... Sad
Hey, hey apple!

Obrázek

Cherokee007 (+5)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 34 let
48 232,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 07:37
Neřikal jsme, že SM poběží ve čtvrtek, ale že se ve středu vrací Whitek a začne pracovat na přesunu pokud se to nedomluví jinak.
Nexus 5 Lollipop coming soon Nexus 6

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 09:41
Lidi, nestěžujte si. Zde máte uložené starší verze SM: http://web.archive.org/web/*/http://www.siemensmania.cz
NoArtist / NoName

vondra.89 (+3)
Bažant
Bažant

10 270,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 21:22
@p!p@ 17.8. 23:48
blbě jsem se vyjádřil. Potřeboval jsem jen screenshootovat přímo na Siemensu určitou obrazovku v určitém intervalu. Smile
(A povedlo se, vyřešila to kombinace elfa DisplayShooter a Macro [a trochu to nastavit].)

@EINEX: Na mých S75kách není nic k vidění, rozejděte se. Mr. Green

@all: ale ta Símensmánie by ještě nějaký pátek fungovat mohla... takhle už jsme my, poslední mohykáni se Siemensy, když chceme něco vyřešit, odkázáni už jen na ruské weby, které už taky pomalu odpadají.

Ale už dost o nějakých obskurních telefonech, postupně upadajících v zapomnění! Cool

LOL...
omluvte mě, asi mám klitoris (respektive G-boT) na zádech. Předchozí příspěvek je můj

nějaká kravina s přihlášením, vymazáno, spojeno; jenda^^
JOZXYQK!!!

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 21:43
to by mě zajímalo, jak se to podařilo přihlásit jako google bot Mr. Green
a já měl screenshotování vždycky nastavený na dlouhej stisk zelenýho tlačítka... Smile (protože jsem byl zvyklej dlouhým stiskem foťáku zapínat přisvětlovací diodu.. Smile )

jinak Siemensmania furt nic? osobně jsem tam poslední dobou moc nechodil, ale bylo to docela škoda... vzhledem k tomu, že jsem jí věnoval část svého života.. Sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 19. srpen 2010 21:47
Hm, to by mě taky docela zajímalo, jak je to možný, protože google bot nemá aktivní účet, tak se na něj nejde přihlásit ani s jeho identifikací...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 20. srpen 2010 07:20
Taky by mě zajímalo jak je možný si myslet že klitoris = G-bod Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Whitek (+3)
Bažant
Bažant

11 170,- VK
Zasláno: ne 22. srpen 2010 17:23
Panove (a damy samozrejme take : ),
rad bych uvedl na pravou miru, co se to vlastne ne/delo. Je pravda, ze bychom se radi jako Clevis s.r.o. zbavili vlastniho zeleza (v popisu prace mame delat z prace radost, coz nam vlastni server, zvlast v posledni dobe, moc nedela).
Cesty, jak SM dal provozovat zatim hledame v ramci teamu a mel jsem za to, ze uzivatele by ani migraci nepocitili. Pokud bychom na situaci byli v teamu kratci, spoleham na komunitu SM, ktera byla vzdy velice silna a aktivni. Nikdy by me nenapadlo vypnout SM bez hledani reseni s celou komunitou. Nicmene budu rad za jakekoliv nabidky moznosti hostovani SiemensManie, abychom nasledne mohli vybrat nejlepsi reseni.

A co se presne minule dny stalo? Ve stredu 4.8. jsem vyrazil z domova (Praha, Ladvi) na kole, smer: Pariz (zkratka jsem chtel zjistit, zda je Brno opravdu nejhezci mesto na vychod od Parize O: ). V patek 6.8 jsem opustil ceskou kotlinku v pohranicnim prechodu Zelezna, vypnul mobil (resp on je to staricky WMM, tak se vypnul tak nejak dost sam ; ) a az do Parize jej zapinal jen stridave kde se dalo. Znalci Murphyho zakonu neprekvapi, ze v teto dobe se neco zkratka muselo stat - no a taky ze ano - zacali nam haprovat servery. Kolegove se snazili dostat nad vodu zbyvajici neodmigrovane projekty tak, ze ostatni kratkodobe suspendovali, coz jim melo pomoci k lokalizaci problemu. Osobne jsem dospel v patek 20.8 do Parize a hned v sobotu jsem jiz resil problemy v Praze. Vypada to, na nejaky problem s handlovanim apache, resp s mod_fastCGI. Vyloucit se vsak ani neda HW chyba. Z tohoto duvodu se jevi jako dobry napad uspisit zamyslenou migraci.

V nasledujicich dnech je proto mozne, ze SM bude mit jiste vypadky. Doufame vsak, ze nebudou prilis dlouhe a ze budou obtezovat co mozna nejmene.

Tesim se na osobni setkani na podzimnim 8. srazu Siemensmanie, ktere probehne 23.10.2010 v Brne.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Nástěnka
Strana 40 z 54