Zasláno: st 16. únor 2011 21:52
SIce jsem tejden už nikde nebyl, ale taky mi to připadá, že letos je to horší než minulej rok..
U nás jsem to poznal tak, že jsou díry přímo ve městě, což nikdy nebyli a mezi Češňovicema a Pištínem je to jedna dlouhá díra..
Jinak, mrkněte na tenhle web, jsou tam fotky a mapa výmolů.. dokonce s komentářema nebo hodnocením
http://www.vymoly.cz/

Zasláno: út 6. září 2016 12:53
No, jak jste spokojený se stavem silnic/dálnic v Česku?
Co můžu srovnávat já je Praha/Středočeský kraj/Jihočeský a za mě je prostě absolutně nejhorší ten středočeský.
A to tak o 5 levelů níž než ostatní.
Na jihočeských silnicích se v posledních letech udělali velké rekonstrukce. Tak ve Středočeském kraji se nedělá naprosto nic a to bohužel na těch bývalých jedničkách, které bývají v katastrofálním stavu. Došel jsem se i do stavu, kdy si radši počkám v nějaké koloně než si zničit auto na silnici druhé třídy..
No a Praha, tam nevím jestli sledovat opravdu velké díry na kanály, chodce nebo samotné dějí okolo mě
Abych jen nekritizoval, tak musím pochválit, že se za 25 let konečně pohlo se stavbou D3, na druhou stranu tam, kde to není potřeba..
Aktuálně máme rozestavěno nějakých 25km? a co jsem koukal na mapu, tak z celých Čech jsme na tom nejlépe. Teda, jak říkám, ten středočeský úsek, který je nejvíce potřeba chybí znatelně nejvíc. Protože u nás na jihu to kdysi bývalo stavěno jako poloviční profil dálnice a těch 120-130 se tam dalo jet i normálně. Aktuálně je to tedy tak, že ze 150km do Prahy se jede 110km necelou hodinu a těch posledních 40km do Prahy další hodinu během špičky. Možná by se i dávno začalo nebýt bůhví jakých sdružení..