Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 116, 117, 118 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 16:31
sorry diego ale ty jsi debil.. Brick Wall nejde o to kolikrat ale proste muzou to udelat, takze kdyz 11 zbijou nekoho nacci a 10 krat nekoho zbijou metalisti tak nacci jsou horsi ze ? me tady jde o to ze to proste udelat muzou, je mi uplne jedno kolikrat to udelali..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 16:32
Co když Tě zbijou loztomilí růžovouští klálíšci? Crying or Very sad
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 16:35
OMG vy si zo mna snad robite prdel Very Happy.Teoreticky mozu spustit 3Svetovu vojnu cigani,biely,autobusaci,metlaci,neonacisti,anarchisti ... kazdy.Preto je kazdyclovek zly?
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 16:36
Co když přijde deset romulů a spustí VyHozený? Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 16:38
Pomóóc.
btw: V podstate mi nič nieje, ale nemôžem si pomôcť.
Na počiatku bola prázdna množina.

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 17:45
Makavelina napsal:

ale stejně tam je i veliká část vlastního utváření vlastní osobnosti, když něco NECHCI dělat, tak to dělat NEBUDU, i kdyby mě k tomu okolí tlačilo sebevíc.

to je hodně velká idealizace, ale jen z toho důvodu, žes nevyrůstala někde v popelnici, ale v normální rodině... já tohle, co ty, taky říkám, ale jen proto, že mám dostatek informací a dostatek objektivity

Makavelina napsal:

Nazývat nácky spodinou je podle mě neskutečná kravina, spodinou bych spíš nazvala otrhané nemyté zadredované vyhulence kteří se zmůžou jenom na demonstraci pro legalizaci trávy. Náckové mají alespoň systém (NETVRDÍM ŽE DOBREJ!!!) a nějakou organizovanost, ale všichni tihle punklíčové a levičáci, to je jen anarchie a nesmyslný kecy.

říkáš: spodinou nazvat spíš.... tím dokonale vylučuješ to, cos napsala před tím.. množina SPODINA = {nácci, anarchisti, drogoví dealeři} - prostě ilegální skupiny, před zákonem jasně rovnocené
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 18:08
to luke: nemáš pravdu, teda máš Mr. Green ale není to idealizace, nikdo ti neřekne: Buď nácek! a ty budeš nácek. Nikdo ti neřekne: Ber drogy! a ty je začneš brát jen proto, že ti to okolí říká. Nevyrůstala jsem v normální rodině, ale jsem dítě rodičů kteří se asi nikdy ani neměli potkat, hádky a podobné nesmysly to bylo u nás na denním pořádku, když mi bylo asi 12 tak se rozvedli a od té doby jsem byla prakticky samorost, mamka si našla mladýho týpka a na nás kašlala, pubertu jsem prožila po hospodách s podivnejma lidma, na intru to bylo 80% vyhulenců, kteří mě považovali za trapnou, protože to nehulím, ale já jsem si stejně šla svojí cestičkou a nikdy jsem se nenechala k ničemu svést a to že jsem to táhla s bandičkou skinheadů bylo jen moje rozhodnutí a nikdo mě do toho nenutil, stejně tak jako nikdo nenutil mýho bráchu začít smažti travku, a to jsme se pohybovali ve stejným prostředí, někdy to je opravdu o tom, jakej je člověk sám o sobě.

BTW množina spodina je gut Mr. Green A množina autobusáků tuplem. Mr. Green
jako když jdeš večer strhanej z práce po chaboučký vejplatě, čekáš na autobus a naproti autobusáku sedí cigoš s vyvalenym pupkem a hulí malbóra a okolo něj běhá 10 jeho ušmudlanejch panchartů, tak ti nic jinýho než nenávist nezbejvá, a ať to zní jakkoli sobecky, radši budu zabíjet někoho na kom mi nezáleží (např. cigoše), než zabíjet sama sebe drogama.

Hehe nehádejte se o to kdo koho víc bije Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 18:15
máš zkreslenej(a pro mě nepochopitelnej) názor, to je jediný co ti na to můžu říct, ale na to si přijdeš dřív nebo pozdějc sama. jen mě mrzí, že se mezi váma najde tolik nenávisti, žijeme jen jednou a ten propůjčenej čas bysme měli využít jinak než neustálou nenávistí...
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 18:46
To Maka: Lenže si nežila celý život s tými náckami...
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 29. listopad 2007 19:07
to luke: ale kdo mluví o neustálý nenávisti? Já nechodim po městě s transparentem - SMRT CIGÁNŮM, já to nikde neprezentuju, ale když se mě někdo zeptá, tak řeknu ne, nemám je ráda, když se mě zeptá proč, řeknu důvod, to je celé, jsou to akorát vychcaný příživníci, nic víc, ale rozhodně nebudu brojit proti nim a pálit jim baráky, mě zajímá MŮJ život, život mých nejbližších a kamarádů, a ostatní jsou mi ukradení, nežeňme to až takhle do extrému, někdo je prostě má rád a někdo ne, tím to hasne, přece se nezačnem ještě štěkat mezi sebou...
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 117 z 330