Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Skutečný boxovací pytel!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 307, 308, 309 ... 328, 329, 330  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: so 24. červenec 2010 20:43
tohle by se mp3 stáhlé z netu stát nemohlo.. Mr. Green
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: so 24. červenec 2010 21:03
Beat: zkoušel jsi to dát do normálního CD přehrávače, jestli ho máš?
Tyhle věci jsou dělaný tak, že v počítači nevidíš ty hudební "soubory", ale jen videa, ale v přehrávači to normálně hraje jako muzika.
Zkus zapnout program, kterým přehráváč hudební CD a dej nějaký přehrát disk CD nebo tak něco a mělo by to jít.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: ne 25. červenec 2010 10:49
Tak to jinde hraje, ale v pičítači si to prostě nepustím Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 25. červenec 2010 19:52
Nějak to musí jít, snad i v tom media playeru... Ale jak neporadím, jelikož ho ani nemám nainstalovanej. Na Windows 98 stačilo jen spustit program "přehrávač CD" a hrálo to Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 25. červenec 2010 19:58
já bych na to šel tak, že bych dal to cd do počítače, spustil přehrávač (třá právě windows media player), zmáčknul ALT, dal otevřít, našel mechaniku a dvojklik na ní...
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 1. srpen 2010 22:52
Kurvadrát, potřebuju nahrát do debilní hardSPL, protože mě ta posraná at&t ROMka už začíná srát! A ten "borec" z XDA-dev, co to zařizuje, očividně na všechny requesty sere. Kdybych to chtěl mít hned, tak jedině zaplatit £4 přes paypal nebo google checkout, který samozřejmě nemam (a stejně mi to přijde jako pěkná zmrdovina, která někoho od komerčního použití neodradí, jen mu zvedne cenu o 150 Kč)... d'oh!

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 1. srpen 2010 23:04
Prosímtě. Co to kurva na tom WM má to za přizdičurapajzlíky, že mobil po HW resetu musíte odblokovávat přes zasranej PayPal a za prachy? Shocked
NoArtist / NoName

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: ne 1. srpen 2010 23:18
elephant: nerozumíš tomu... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: ne 1. srpen 2010 23:38
kdes přišel na to, že to musí odblokovat kvůli Hard resetu? chce ti tam nahrát jinou než originální romku od americkýho operátora AT&T, pro který je to zařízení určený, tak musí udělat HSPL.. což je třeba podobný, tomu, co děláš u Siemensu, když ho chceš patchovat, nebo taky do něj nahrát FW, který pro ten telefon není určený... jako bys chtěl do Siemensu CX6V nahrát FW z CX65 - taky musíš udělat servisní zásah, abys to mohl udělat...

ale nechápu, proč existuje jen jeden způsob, a ten je placenej, pokud to chci dělat víckrát... Rolling Eyes
třeba u Kaisera bylo programů, co to uměly víc... (u HD2 nevím, HSPL v něm nemám, protože mám WWE zařízení, ale co jsem se díval, tak je těch způsobů taky víc...)
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: ne 1. srpen 2010 23:56
p!p@ napsal:
kdes přišel na to, že to musí odblokovat kvůli Hard resetu? chce ti tam nahrát jinou než originální romku od americkýho operátora AT&T, pro který je to zařízení určený, tak musí udělat HSPL.. což je třeba podobný, tomu, co děláš u Siemensu, když ho chceš patchovat, nebo taky do něj nahrát FW, který pro ten telefon není určený... jako bys chtěl do Siemensu CX6V nahrát FW z CX65 - taky musíš udělat servisní zásah, abys to mohl udělat...

A tedy proč doprdele musím platit kvůli možnosti nahrát jiný, neoficiální, firmware? To je pěkně pošahaný Hand A kurva. Tady není ani vztekající smajlík. Dohajzlu Zvracím !
...se to má jednou provždy odeknout, aby byl provždy pokoj a ne takovýto sraní Shame on You
NoArtist / NoName

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 308 z 330