Zasláno: po 3. únor 2020 01:46
Už sem moc nepíšu, tak ani nevím kdo co ví a kdo nevi, jestli jsem to sem psal nebo ne.. ale žiju teď napůl v Anglii, už půl roku, možná trochu víc.
To znamená hodně lítání sem a tam. Coz je opruz. A i to leze do peněz teda. No ale člověk si zvykne.. a posouvá hranice. V Praze už jsem oprsklej a když nestíhám tak vim, ze stačí dorazit 30 minut před odletem a vše stihnu. Ale poslední dobou nemám moc štěstí s odletama z UK. Pres vánoce jsem měl do Anglie asi 6 různých letenek, jak se postupně měnil termín kdy přijedu.. ale moje zpáteční byla od British Airways. Která, narozdíl od nizkonakladovek, dělá to, že když se neodletí ven s nima, tak zruší zpáteční let. Ale neřeknou to. V den odletu mi nešel udělat checkin, tak jsem jim volal, Indka mi hned řekla, že jim nejde systém na checkin, a hotovo. Protože jsem měl ale podezření, tak jsem se jí vysloveně ptal, jestli nemůže být problém v tom, že jsem s nima neletěl sem. Neeeee.. určitě ne, půjde vám to na letišti. Tak dojedu na letiště.. a nešlo. Samozřejmě. Kdyby mi to řekla, jedu na jiné, a mám letenku za 40 liber. Takhle jsem musel zaplatit 250 liber za lístek do Prahy s BA. Což bylo víc než původní cena za zpáteční.
Ale ok.. stane se.. Dneska jiná Story. Posouvám limity i na britské straně, ale ne o tolik, a většinou ne úplně dobrovolně, ale spíš že mají zpoždění vlaků. Dneska jsem dojel na letiště hodinu před odletem, ale celý den jsem nejedl.. tak sem šel na jídlo. Mělo to být tip top, gate zavírají v 1835, ale ještě nikdy se mi nestalo že by to udělali. Naopak, většinou v tu dobu ani ještě nepouštějí do letadla. Dnes samozřejmě ano. Přišel jsem v 1839, kdy ještě všude svítí final call.. a nikde nikdo. Holčina od Wizzairu se na mě otravene podívala, zavolala do letadla, a sdělila mi že pozdě. No, svet se nezboří, že.. jenže z Lutonu nic neletí až do uterka, jiný let odjinud dneska nestihnu.. takže jsem na cestě zpátky domů. Aby toho nebylo málo, tak jsem čekal přes hodinu a půl, než pro mě někdo přijde aby mě pustil z letiště. Volal jsem jim čtyřikrát, mluvil se stewardama i stewardkama, někteří tam volali i ze služební linky.. nic. Nakonec šli okolo policajti a eskortovali mě ven, že jinak bych tam prý čekal dlouho

oooh dneska je prostě krásný den, to asi ten palindrom
Jo, málem bych zapomněl. KURVAAAAA zasrany kokoti!
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: po 3. únor 2020 01:47
Jo.. a ještě tam šla okolo mě banda cinanu s rouskama

všichni tu chcipneme
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN