Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Tokio Hotel

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 44, 45, 46  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 11:32
lukenet napsal:
počkejte, a to je v tý "skupině" všechno fakt jen "mužský" pohlaví?
jsou, taky jsem byl překvapenej Mr. Green nevětší sranda byla, že mi kamarád nechtěl věřit že Bill (to je ten holko-kluk) je kluk Mr. Green

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 11:32
ginzo napsal:
Kill Bill

my sme mali od spolužiačiek napísané na laviciach Bill , Tokio Hotel...
Som pred to Bill napísal kill a skoro ma zabili Whistle
Pod lamou býva najväčšia tma.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 11:37
Sakrys...nic mi to nerika-ze bych o neco prisel? Mr. Green myslilm,ze muzu klidne spat a dal si poslouchat jine zastupce deutche mjuzik...Rammstein,GammaRay,Helloween atd. Angel Obrázek
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 11:38
2 jarďas: máš pravdu, o nic jsi nepřišel Wink (to není ironie Smile )
Laughing ted mě napadnul trochu (dost) OT, víte jak sem ženský chodili kvůli tomu, že pomlouváme telenovely? Tak se připravte že až jedna slečinka objeví tohle, jak je pomlouváme tak se to rozkřikne a budeme zavaleni přívalem dívčinek, ketré nám budou nadávat za to, co píšem Mr. Green

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 11:40
To uz je zivot vyjimecnych Mr. Green -zblbly dav na ne hazi kemeni Brick Wall Mr. Green

OT Shhh
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 13:10
Chápem islamských extrémistov, chápem psov, chápem agresívnych ľudí, chápem citlivých ľudí. Vlastne chápem všetko, okrem jednej veci: Ako môžu byť niektoré násťročné baby zamilované do toho Billa(teda pokiaľ niesú lesby).
btw: Ja sa len teším, kedy vyjde o Billovi na javo pravda o tom, že je to vlastne žena. Jediné, po čom budem vtedy túžiť bude vidieť pohľady tých žien, ktoré s ním(ňou) chceli spať.
Na počiatku bola prázdna množina.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 13:30
Tady je vidět, co dnešní holky přitahuje - lesby nebo žensky vypadající kluci. Tohle někdy vyroste, bude mít děti a bude rozumné? Mít doma takhle hloupou dceru tak jí snad vydědím Wink
Je ale pravda, že frontman (frontwoman) tohohle hopsajícího kvartetu je otřesnej paskvilní týpek, kterýho zlomíte plivnutím Mr. Green

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 15:18
Je to hrůza a kolik holek zblbli. Shocked Jak všude Bilííík je milášek nebo že TH sou nejlepší.To podle mě vymyslel cílevědomě jen na jednu skupinu lidí. Rolling Eyes Mi řekněte co je na něm sexi když vypadá jako ženská?To si už rovnou mohou jít za*ukat se spolužačkou od vedle.Celej Tokio hotel je pěknej humus.Už se tešim až tihle šašci zmizej ze scény.

pacička (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 19:13
mě ta skupina příde jako vymítači mozků, za chvýli přijde jiná skupina a holky budou šílet zas po ní, já teda holka sem a s těmahle bych na rande rozhodně nešla páč mi přijdou jako nafoukaný holky, sorry ale mě prostě nesedí jeden je zženštilej, druhej si hraje na strašnýho machra a ostatní dva se jen vozí d'oh!

pacička (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: út 8. srpen 2006 19:18
heeej já sem holka a nesnáším je asi to bude tím že sem hetero..

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 6 z 46