Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Věkové rozdíly

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 13, 14, 15 ... 23, 24, 25  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 12:26
Exclamation Question tak jo pošli ji sem Very Happy
i když nevím jak to bude fungovat na velké vzdálenosti d'oh!
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 12:33
mina napsal:
Exclamation Question tak jo pošli ji sem Very Happy
i když nevím jak to bude fungovat na velké vzdálenosti d'oh!

A co takhle Mr. Green http://www.vysemnesmite.cz/forum/viewtopic.php?t=175

wizaard (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 12:45
mina napsal:
Otesánek má pravdu, mamky dokážou být někdy pěkně ostrý a vlezlý, většina z nich se asi jen těžce smiřuje, že jejich dceruška se „tahá“ s někým, když na to má ještě čas-nemyslím teď jen Wizaard(a)-a pořád si nechtějí připustit, že je jejich rozkošná holčička už velká a že už se začíná koukat po klucích. A když už by její holčička měla s někým chodit tak mají úplně jinou představu o tom nápadníkovi než jakou má její dcera.
Já mám občas dojem, že to tak je. Nebo se snad mýlím? Think

No, ono je ale paradoxní, že mě má její máma strašně ráda... Smile Povídá takový to: "Jakej je to hodnej a slušnej kluk". Zná se i s mojí mámou... Navíc jsme dobří kamarádi i s jejich synem, resp. s jejím bráchou (chápete, jak to myslím, ne? Smile ). Je to holt zajímavý... Smile
Zasláno: st 3. srpen 2005 12:49
Baros napsal:
No, když mě bylo 17, tak mě spíš zajímaly ženský starší nebo zhruba v mým věku, ponevadž sem byl dospívající chlap vyhledávající sexuální (jak bych to řek) no dobrodružství, jestli to s tou tvou myslíš vážně, tak budeš do 19 sušit, nevím já bych to asi nevydržel....

No, nad tím jsem taky přemýšlel, ale jak se říká: "Uvidíme" Very Happy
"Vše, co máš rozhodnout je, jak naložit s časem, který ti byl dán." - J.R.R. Tolkien
Osobní web | Gimpl ...aneb časopis studujících

Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 12:51
wizaard napsal:
Baros napsal:
No, když mě bylo 17, tak mě spíš zajímaly ženský starší nebo zhruba v mým věku, ponevadž sem byl dospívající chlap vyhledávající sexuální (jak bych to řek) no dobrodružství, jestli to s tou tvou myslíš vážně, tak budeš do 19 sušit, nevím já bych to asi nevydržel....

Přemýslej, přemýšlej.....a snad rozmyslíš...

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:00
Wizaard napsal:
No, ono je ale paradoxní, že mě má její máma strašně ráda... Povídá takový to: "Jakej je to hodnej a slušnej kluk". Zná se i s mojí mámou... Navíc jsme dobří kamarádi i s jejich synem, resp. s jejím bráchou (chápete, jak to myslím, ne? ). Je to holt zajímavý...

Tak to máš dobrý, že tě bere, je to celkem dobrá základna... Very Happy
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:06
wizaard napsal:
Baros napsal:

A nebo susit budes s ni a namacet inde Wink

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:42
Arrow wizaard: mno neviem clovece...mas 17,je to vek,kedy uz chlap zacina mat nejaky ten sexualny zivot,niekto vacsi,niekto mensi...ale bola by skoda premarnit tieto roky s 13-kou (aj ked tvrdis,ze je rozumna----13-ka a rozumna?to nejako nejde dokopy,ja som nemal rozum ani ked som mal 23 Mr. Green )... ja v Tvojom veku som si uzival s 27-rocnou,vydatou mamickou dvoch deti a mozem Ti povedat,ze to bola super skola a vobec to nelutujem... Wink

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:45
Hani Ty a nerozumnej to mě taky nejde do sebe... Very Happy
Mám jen skromný dotaz kam na ty o tolik starší chodíte????? Question Think
on les aura!

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 13:54
mina napsal:
Hani Ty a nerozumnej to mě taky nejde do sebe... Very Happy
Mám jen skromný dotaz kam na ty o tolik starší chodíte????? Question Think

Mno,tiez mi uz nemam 23 Wink skusenosti sa naberu casom a najlepsi ucitel je zivot..

Kam na ne chodime..moznosti su rozne.Ja som k tej prisiel,ani som nevedel ako Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Zážitky se ženami
Strana 14 z 25