Zasláno: st 28. duben 2010 00:34
Z fóra na kecy.roumen.cz:
Tearon: mam docela slusnej vtip, ale do vtipniku se moc nehodi, protoze se budete smat spise vy v zavislosti na inteligenci posluchace... (a asi ho nebudu umet tak podat, takze nahradte svymi slovy)
Sla takhle jednou Snehurka se sedmi trpasliky do jeste neprozkoumaneho dolu. Prolezaji chodbami, kdyz vtom na ne vyskoci obr, chytne 2 trpasliky, omlati je o vsechny steny a nasledne je roztrha na kousky. Snehurka se vydesi a zacne obrovi nadavat: "Co to delas? Vzdyt jsi mi zabil me dva nejlepsi trpasliky. Jak ted maji poradne pracovat? Uz jim to nepujde tak od ruky!" Obr se jen zasmeje a odejde. Tak jdou dal a dal, kdyz na ne vyskoci dalsi, o neco vetsi obr a chytne 3 trpasliky, omlati je o steny a roztrha. Snehurka zase zacne nadavat: "Zblaznil ses? Proc jsi to udelal? To byli mi nejlepsi zbyvajici trpalsici! Co si bez nich pocnu? Vzdyt uz tak byla moralka na spatne urovni, natozpak kdyz mi zabijes 3 nejlepsi trpasliky, co mam!" Obr se opet jen zasmeje a odejde. Snehurce nezbyva, nez jit dal. Po nekolika stovkach metru narazi jeste na mnohem vetsiho obra, ktery opet vezme 2 trpasliky, jednoho omlati o steny a roztrha, druheho sezere. Snehurka mu opet zacne nadavat
(doporucuji rozvest podobne jako predtim - kvuli lehkemu zmateni posluchace), obr se ji jen vysmeje a odejde. Tak jdou zase dal a o nekolik zatacek a chodeb pozdeji narazi jeste na vetsiho obra nez predtim, ten rovnou vezme dalsi 3 trpasliky atd atd...
V tomto bode uz inteligentnimu jedinci, ktery dava pozor, dojde, ze neco neni v poradku a upozorni na to. Pokud ne, pokracujte dal a pocitejde prubezny stav mrtvych trpasliku. Me se povedlo pri vypraveni tohoto vtipu inteligentnimu kolegovi z prace zabit priblizne 47 trpasliku a kamos mi rikal, ze kdyz jej vypravel svemu znamemu, ktery je zavislak na Lineage2, zastavil se sam na 105ti trpaslicich. Kdyz se jej zeptal, jestli mu neni divny, ze je nejak moc trpasliku, ten mu na to odpovedel "Ja jsem myslel, ze se respawnovali..."