ÚvodČlánkyFórumMapa členůVtipyBlbinkyFAQAutořiKontaktRSS

Autoři

Jaroslav Řezáč (jardas)

je autorem na VSN od 03.02.2006
Jaroslav Řezáč (jardas)Článků: 1
Rychlovek: 0
Čtenářských zpráv: 3
» Celkem: 4

Profil

Články:

Hackeři vydělávají: za chybu ve Vistě se plat na NOVINKY.CZ Externí odkaz

15. ledna 2007, 16:53 | jardas
Hackerům, kteří najdou bezpečnostní mezery v operačním systému Windows a v prohlížeči Internet 7, vyplatí společnost iDefense Labs odměnu ve výši 8000 dolarů. Firma tak jedná v rámci vlastního programu pay-for-flaw VCP (platba za chyby). Na „černém trhu“ se však za údaje o slabých místech v operačních systémech platí až 50 000 dolarů. Pokračování »

Nejabsurdnější bankovní poplatek na NOVINKY.CZ Externí odkaz

14. února 2006, 13:23 | jardas
Portál www.bankovnipoplatky.com vyhlásil anketu „o nejabsurdnější bankovní poplatek“. Tato anketa trvala více než dva měsíce a svůj názor v ní vyjádřilo přes 7600 lidí. Zcela suverénním způsobem „vyhrál“ poplatek za příchozí platby (vklad na účet, kreditní operace). Pokračování »

Historie Ameriky v českém podání

13. února 2006 | Jaroslav Řezáč
Historie Ameriky v českém podání Jistě jste již při různých příležitostech městských oslav či kdekoli jinde potkali „divně“ oblečené lidi-šermíře, vojáky z 1. i 2. světové války, kovboje i indiány…prostě tzv. hobbysty. Rád bych vás seznámil s bandou lidí, kteří si našli pro svůj zájem méně tradiční období.

Škoda Fabia turbo 4x4 je realitou na AUTOREVUE.CZ Externí odkaz

4. prosince 2005, 14:31 | jardas
Stovky koní, špičkové zrychlení, náhon na všechna kola, Škoda Fabia. Myslíte si, že sem něco nepatří? Omyl, přesně taková Fabia může stát ode dneška i ve vaší garáži. Milotec to vzal od podlahy a výsledek je opravdu famózní. Pokračování »

© 2005 - 2024 VySemNesmíte.cz, Design: © 2009 jenda^^
Nikdo nesmí bez souhlasu autorů kopírovat grafiku, texty ani cokoliv jiného z těchto stránek. Veškeré informace uveřejněné na těchto stránkách jsou určené pouze pro vzdělávací účely a nesmí být použity pro komerční využití nebo v rozporu se zákony. Autoři nenesou odpovědnost za nevhodné použití dat z těchto stránek. Podrobnější podmínky.