Zasláno: ne 4. prosinec 2016 22:11
Haha, ach Google, to je fakt skvělý user experience to odemykání telefonu se základním Androidem...
(čas 0:49 - odemykání = 1. rozsvítit telefon, 2. odemknout displej tažením, 3. zadat gesto)
Proč se jako musí dělat ten druhý krok? To mi hlava nebere. Když jsem zkoušel ROMky, tak jsem myslel, že je to bug v Cyanogenmodu.
Jinak jsem tedy koukal, že neoficiální Nougat na LG G2 fičí docela svižně.
Ale asi si počkám, až nebude padat aplikace telefonu v každým druhým menu nastavení, bude fungovat Miracast... No a bez 60fps videa a s tím debilním odemykáním bych asi přežil, resp. bych nepoužíval heslo.

Zasláno: st 14. prosinec 2016 12:34
Všichni s Androidem bez problémů poslední dobou?
Občas se mi poslední měsíc brutálně vybíjí telefon. O půlnoci jsem šel spát s 50 % baterie a ráno ve 4 mě probudilo pípání telefonu, že je vybitá baterie.
Největší spotřebu podle grafu mají Služby Google Play.
A Hanka si taky stěžuje na rychlé vybíjení, ale té to tedy v baterii neukazuje nic než obrazovku, systém a pohotovostní režim, tak nevím, jestli je to stejný problém a jen to nezobrazuje aplikace, nebo něco jiného.
Jinak ten problém u mě nastává náhodně. Ráno jsem mobil restartoval a od té doby ubylo jen pár procent. Po pár dnech se ale vždycky najednou začne rychle vybíjet...
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN