Zasláno: út 24. březen 2009 21:51
Nemam slov, proste user-friendly
citace: Pokud tedy za několik let uvidíte na ulici člověka, který klepe telefonem na všechny strany nebo jím máchá kolem sebe, neděste se, to jen spokojený uživatel Windows Mobile 7 uzamyká klávesnici nebo dává příkaz k přehrání další hudební skladby

.
Pohadka na dobru noc-toto je presne ten typ ľudi, ktorych potrebuje 21. storočie:Patrik Vogl - mladý a ambiciózní publicista, amatérský fotograf a zapálený kulturista.
Už mi tam chyba len slovo smažka a je to dokonale
Navyše moj ročnik.
Človek, ktory napiše Homosexualita není nemoc, homosexualita je krásná nie je pre mňa človek (hoci proti tejto s*ačke to mame rozbehnute inde a moj nazor nie je taky radikalny-nech si robia, čo chcu, ale nech si prosim neadoptuju deti).
Toto individuum asi v detstve moc pozeralo Dallas, takže mu mierne j*be z toho amerikanizmu...
K samotnemu članku: hned ako som prečital sr*čku
citace: Ať už jde o HTC Touch, HTC Touch HD či další odpadky s nesmyslně postavenou cenou, jako celek je od vydání iPhone 3G firma HTC naprosto mimo.
mal som chuť spraviť gesto dolu a doprava, ale ja vždy musim prečitať taketo kontroverzne članky do konca. Absolutne nemôžem pochopiť vete
citace: Zajímalo by mě, proč Apple se takto galantně chovat umí a HTC to nezvládá, natož pak třeba otřesná Symbianová Nokia či další retro telefony.
To akože vy ste zaregistrovali nejaku negativnu odozvu na Symbian alebo Windows mobile ? Lebo ja nie. Za to na iTelefon to bolo dosť masivne a zaoberali sa tym nielen stranky o mobiloch
Teda neviem na čo ma HTC alebo Nokia reagovať, ked su s nimi ľudia spokojni... (ok, warez do toho neratajme

).
Mam silne nutkanie mu tam niečo podobne napisať, len načo to riešiť na stranke s navštevnosťou 10 ľudi denne ? (aj to je prehnane)
Ale članok mi dal ponaučenie: blog už môže pisať naozaj každy, nie je potreba trojmiestneho IQ, teda aj sa môžem do toho pustiť