Zasláno: st 4. prosinec 2019 11:46
Tak, mám ho doma...
Zatím ho hlavně používám jako rádio. Co jsem zkoušel, tak dokáže přehrávat spotify (i když mám jen free účet), Google play music (dá se naimportovat svá hudba v mp3 a člověk taky nemusí nic platit) a nebo internetová rádia (třeba přes TuneIn) - bohužel je nemožné přehrát cokoliv s českým názvem. U Spotify stejně říkám jen "play me some music" a ono to začne přehrávat co člověk poslouchává, respektive to začne přehrávat to co člověk má pauznuté na jiném zařízení. U Google Play music si člověk zase může vytvořit playlisty a ty si pojmenovat anglicky... Fajn je taky že člověk se může dozvědět co je za písničku přes příkaz "what are you playing" S TuneIn si ještě budu muset trochu pohrát. Je tam obrovské množství českých rádií a je blbé že jdou spouštět akorát ty co mají anglický název (Rock Max nebo Beat si pustím, s českým rozhlasem si neškrtnu). Pak je taky fajn, že se Google home dá používat jako chromecast a dokáže streamovat hudbu z chrome z jakékoliv stránky a z aplikací co podporují chromecast

Přemýšlel jsem nad tím že bych si koupil chromecast aby se přes to daly pouštět i videa, ale když jsem se dozvěděl, že Xiaomi Mi Box, který plánuju koupit, by se měl umět chovat jako chromecast tak na to kašlu...
A další funkce?
párkrát jsem využil i where is my phone (prozvonění telefonu připojeného k účtu). A občas používám i funkce jako budík nebo minutka... Asi bych si měl přečíst něco jako seznam podporovaných příkazů, většinou zkouším a buď řekne I am afraid I can´t do that, nebo se povede... Občas až koukám, jak je ta umělá inteligence chytrá...
Zatím mám Google Home v kuchyni, kde je to super, že člověk i když má špinavé ruce, tak může cokoliv ovládat a nic si nezapatle..
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: pá 6. prosinec 2019 10:37
Momentálně mám Google Home mini umístěný v kuchyni na ledničce - a chtělo by to nějaký stojánek.
Vytisknu si tenhle, ten je cool:
https://www.thingiverse.com/thing:3267115
Jen doufám, že kolegové už nespotřebovali všechen černý filament...
P.S. pro milovníky kočiček