10 025,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:38
Maso během dne nejím, jen si dám vánočku a nějaké to cukroví. K večeři je samozřejmě kapr s bramborovým salátem, filé nebo řízek bych si na stole představit nedovedl
10 250,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 21:41
U nas je to klasa...pres delame,ze nejime(ale uzirame kde se da )a vecere tradicni-rybi polevka, smaz.kapr a br.salat...jen mladas ma misto rybi polevky hrachovou
Tak s tím "nejezením" přes den jsme na tom s Jarďasem stejně. Jen kapra už jsme dávno zavrhli, takže večer máme čočkovou polívku (aby se nás držely peníze ) a vepřový řízek s hromadou bramborovýho salátu.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Narozen: 17.5.1988 (38 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 22:16
U nas se teda ji u nas nezere a ani nepapa a ji se u nas kaprik s bramborovym salatem a taky se u nas Stedry den nezapina pc cili Jimm zitra dostane zabrat a ani mi to nevadi jeden bez pc zkuste si to taky nekdy treba zrovna zitra
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!
Bez pc a netu jsem byl 3 týdny. Navíc u nás počítač jede nonstop (kvůli BOINCu), ale zítra u něj nejspíš nebudu sedět celej den.
A abych nebyl OT: kapr se celý život válí v bahně, tak se není co divit, že mi smrdí. I když, prase žije ve svých fekáliích, ale poznat to na něm není. A brambory taky rostou z hnoje. Když se to tak vezme, tak ta štědrovečerní večeře fakt stojí za to.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
Najprv vianocne oplatky s medom, potom vianocna kapustnica so slivkami( milujem, ale slivky vzdy vyberem), pak zemiakovy salat s rizkem nebo lososem a suup na darky
to ja ZASADNE KAPRA! file na vanoce nebo rizek, to si koupite u tamanu kdyz dete na obed, ale kapra mate jen na vanoce, nehlede na to ze je to tradice nasich kraju...
Pokousim se letos celej den nezrat, pred chvili jsem vstal tak to zatim de, ale prvni krize se uz blizi Jinak tchyne dela tak skvelyho kapra ze ac jsem na nej doma zanevrel, tady si ho rad dam, akorat mi ho musi nekdo prebrat od kosti - jak to nejim tak vubec nevim jaky sou ty taktiky odkostovani kapra a akorat se v tom strasne hnipu... U stedrovecerniho stolu si pripadam jako duchodce Ale co dodat, Vanoce mam proste rad
U nás jí ryby snad jen táta, já kuřecí řízek a bramborovej salát... Předtím celej den nic nežeru, páč se namlátim ještě 23. večer... A to tak že hodně. Pak stejně zlatý prase neuvidím, ale co... Tradice je tradice.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.
Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 21:03
Já už to říkal asi v jiným topicu nebo tady? No to je jedno, zvopakuju to.
U nás jí ryby akorat taťka s babičkou, všichni si jinak dávájí řízek, sranda byla když mamka jednou spletla várku a na stůl dala ryby místo řízků.
nemam rad lidi, co na vanoce neji rybi polivku, smazenyho kapra a bramborovy salat, pro me sou to barbari, jen s nima ztracime tradici, a nechapu lidi co jim vadi rybi maso, nechapu.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: ne 14. prosinec 2008 22:59
Rybí maso mi nevadí, vadí mi ty kosti, když mám hlad a při každým soustu musim kontrolovat jestli nemám v hubě kost... To je na zabití. proto radši řízky A s kostma mám špatnou zkušenost, když jsem byl menší tak jsem se na ní skoro udusil, když mně taťka říkal, že poznám kost, od tý doby to prostě nejím.
vy ste lenosi lini, ze vam neni hamba, nejist kapra jenom kvuli tomu ze tam sou kosti? Jaka zhovadilost, to je prave o tom, ze tu stedrovecerni veceri nebudes tolik hltat, ale pekne si ju vychutnas se svyma nejblizsima. Jezismarja, vy ste fakt hnupi, jenom kvuli tomu...
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
tak my máme rybí polévku, karpa, kuřecí a vepřové řízky, klobásy, salát, brambory...toť vše. No a letos přibude i Beat - tak ještě hrachovou polévku....
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
To je pravda, ale bude z pytlíku instantní. Nemusela být. Ale jsem rád že bude. Dříve jsme měli houbovou s nudlema a filé tak moc mne potěší že bude večeře jako u maminky.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 55 let
36 535,- VK
Zasláno: po 15. prosinec 2008 11:11
inana napsal:
tak my máme rybí polévku, karpa, kuřecí a vepřové řízky, klobásy, salát, brambory...toť vše. No a letos přibude i Beat - tak ještě hrachovou polévku....
ehm - vážně je Beat připsaný na tvém jídelním lístku? A co k němu? Ten salát?
Narozen: 23.4.1973 (53 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 19. prosinec 2008 18:53
k večeři filety a salát. kapra raději po studenu, nebví mně z něj tahat kosti
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.