drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: po 30. duben 2007 15:32
budeš se divit, ale je docela rozdíl mezi průmyslovými oblastmi, kde je v zemi narváno spousty železa a oblastmi, které se živí zemědělstvím. dokonce nás na těch školeních na to upozorňují, že se nepoužívájí zcela shodné zapojení. jestli ti něco říkají chrániče, tak na jihu republiky se používaly a do dneška ještě někde i používají tzv. napěťové chrániče. tady na severu se o nich jen mluvilo a pak se najelo na proudové.

Zasláno: po 18. červen 2007 20:31
skoro všichni jste se už pochlubili co a KDE děláte. já se k tomu moc nemám (dříve jsem to už vysvětlil). stejně si myslím, že to na sebe na svsn prásknu. chtěl bych proto vyhlásit jednu soutěž. dávali by jste otázky, na které se dá odpovědět ano nebo ne a kdo první uhádne, kde pracuji, na srazu mu dám buď půllitra vodky nebo litr kofoly(podle věku).
jestli chcete někdo soutěžit, tak to pište sem, já pak založím nový topic v soutěžích.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...