Zasláno: so 17. srpen 2024 17:38
Díky za komplexní odpověď.
citace: V první řadě musíš mít telefon s podporou eSIM. Pokud nemáš, stačí adaptér v klasické SIM od eSIM.me nebo 5ber. Ale pokud máš adaptér, pokud se setkáš s tak "chytrou" aplikací, co to chce v mobilu vše nastavit sám místo vygenerování QR kódu, nepůjde to.
Co? Takže mi to bude fungovat i v Siemensu SXG75 nebo Siemensu S75?
To se pak nastavuje přes SIM Application Toolkit? Nebo k tomu je potřeba nějaká Android aplikace?
Ale jinak mám Samsung Galaxy S22 Ultra a ten by to měl umět...
citace: Pak je otázka, jestli na místě, kde přilétáš budou mít otevřeno obchody a neprodávají tam SIM s přirážkou. A jestli data potřebuješ hned nebo ne.
To vážně netuším...
citace: Většinou totiž stále vychází levněji místní SIMka, zejména pokud potřebuješ těch dat víc. S eSIM většinou dostaneš jen data a pokud potřebuješ místní číslo např. na verifikaci nějaké služby, nepůjde to.
eSIM je fajn, pokud někam přiletíš v noci, potřebuješ objednat Uber, protože nejezdí MHD a zároveň potřebuješ několik set mega nebo pár giga.
Já to chci jen na mapy, překladač atd... pár set mega až giga by mi na týden by mělo stačit...
Tyjo, někde mi to nabízí 1 GB za 1 USD...
To bude asi nějaká zaváděcí nabídka, nebo co...
Super článek, asi začnu číst tvůj blog, vidím, že tam máš spoustu zajímavých věcí...
Nějak nechápu ty QR kódy - proč je to jako QR kód?
Jetpac? aha, to je přesně to co tam nabízí 1 GB za 1 USD...