Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 20. březen 2007 21:59
je to ie, ale neřeknu ti která verze
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: st 21. březen 2007 22:13
taky mám pro vás jednu hádanku:
proč je český těšín největší město v republice?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: pá 23. březen 2007 19:25
neposílal někdo mně a beata na nějaký topic o chlastu ???
51 277,- VK
Zasláno: pá 23. březen 2007 19:32
a to se chlubíš nebo si stěžuješ ?
Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: pá 23. březen 2007 21:49
Tak k první hádance, ať už na ni nemusíme myslet. Když jsem ji zadával, vedl FF, v závěsu IE6, Opera a až pak IE7. V následujících dnech se ale ještě IE6 s FF několikrát prostřídal.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.
Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..
hádanka za 1 bod:
V autě jede otec a syn (pokrevní). A jak to tak na silnicích chodí, najednou se přihodí strašná nehoda. Oba dva jsou vážně zraneni a sanitky je odvezou do dvou různých nemocnic.
Syn je na operačním sále, přijde k němu chirurg a řekne: "Nemůžu ho operovat, je to můj (pokrevní) syn!"
Jak je to možné?
máš boda
další opět jednoduchá a nepoužívejte google!!!
Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto.
S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky.
Jak na to?
máš boda
další opět jednoduchá a nepoužívejte google!!!
Stojíte u tří vypínačů. Víte, že patří ke třem žárovkám, které jsou v místnosti, kam vede dlouhá a klikatá chodba - tzn. že ze svého místa vůbec nemůžete vidět, zda některá svítí nebo ne. Všechny tři vypínače jsou nyní v poloze vypnuto.
S vypínači můžete manipulovat jak chcete, pak jednou projít chodbou a podívat se do místnosti. Tam musíte říci, který vypínač je od které žárovky.
Jak na to?
jeden vypinac zapnes, druhej taky, treti nechas, chvili pockas, ten duhej, nebo prvni zhasnes a vlezes do istnosti a rzdelis to podle te co sviti, te co nesviti a te co je tepla
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 24. prosinec 2007 17:56
Problém je v tom, že člověk nevymyslí na každej den novou originální hádanku. Jediný řešení by bylo pozměnit slova (dát tam jiný se stejným významem), ale to už by bylo možná lehčí vymyslet novou hádanku.
to už je mysím jedno docela jestli jsi to znal nebo vygooglil, ale nemyslel jsem to na tebe ale celkově.. spis je to tak ze dokud tady nebudou otazky, uplne nove které jeste nikdy nikde nebyly tak to nema cenu..
Věk: 33 let
226 121,- VK
Zasláno: so 29. prosinec 2007 23:28
Takze, nejdriv necham smazit prvni a druhy chleba jednu stranu, to mame tri minuty, dalsi tri minuty tam necham druhou stranu prvniho chlebu a prvni stranu tretiho chlebu, no a nakonec tam dam druhou stranu druhyho a tretiho chleba. To mame za devet minut.
správně, další těžší - zadání nebudu upravovat, věřím, že budete hrát poctivě
kód:
Máte 10 pytlů zlaťáků (kéž by:) ).
Jeden z Vašich sluhů, kteří měli na starost přepravu peněz, Vás chtěl okrást, a v jednom z pytlů z každé mince, která normálně váží 10 gramů, 1g zlata upiloval.
Máte digitální váhy (dáte na ně předmět a oni ukáží, jakou má hmotnost). Dokážete na jedno vážení určit, který pytel obsahuje lehčí mince a tedy, kterého sluhu máte vyhodit?
hádanky přebírám z hadanky.chytrak.cz/ tak si je tam nečtěte
no tak jinak postavis ho na bok(dort-"valec"), rozriznes ho podelne, tzn budes mit dva dorty - "valce", a ty nechas na sobe, a pak dort normalne rozkrojis na ctvrtiny, ale protoze mas dve vrstvy nad sebou tak bude osm kousku;)
Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2010 15:36
Ide si tak chlapík popri plote a zrazu sa mu chce strašne čúrať. Uvidí v plote dieru, tak ho tam fukne a čúra. Ako tak čúra, spozoruje cez plot v záhrade kozu, ako sa k nemu blíži. A kričí: Koza, choď preč, nepočuješ, koza jedna, koza,kozička.... kooozenkaa moja zlatá.
ze na matike nam dala ulohu ucka:
(nechce sa mi citovat tak to poviem skratene...)
idu tri tetky...
jedna kupi polovicku zo vsetkych vajec a este pol vajca...
druha kupi polovicku zo vsetkych vajec a este pol vajca...
tretia kupi polovicku zo vsetkych vajec a este pol vajca...
a nezostane ziadne vajce... kolko bolo vsetkych vajec?
je to lahke- ked som na to aj ja prisiel...
odpovede typu ze: kebyze si vypitam pol vajca tak ma predavacka posle do pi**... nepiste
tak skuste ... ak ste uz o tom poculi tak neprezradte vysledok
sak hej ale ked sa nudis v skole... a pocujes ju 10000000000krat tak ti to je jedno a uuuuuuuplne ju pochopis... krasa v jednoduchosti vysvetlenia ale zaroven taka hrůza to pochopit... sak ako v skole...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.