p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆VIP Chlapík
Věk: asi 26 let
873 007,- VK
Zasláno: pá 26. duben 2024 02:33
Hm, tak to mám taky. Ale spíš že mě ty hry většinou prostě nebaví... Podle mě hra musí mít hlavně dobrý příběh a umět prostě chytit. To se mi líbilo hlavně na sérii Metro, Cyberpunku 2077 i Kingdom Come, což jsou věci, které mě zaujaly naposledy. Taková hra pak není jako hra, ale jako interaktivní film, který ovládáte...
No a pak hraju druhý typ her - takové chvilkovky, které žádný příběh nemají a umí chytit jen herními nechanikami a člověk si je může pustit na chvíli, něco si v nich postavit a pak to vypnout a půl roku se k tomu nevrátit - to je příklad hry Mashinky a nebo Kerbal Space Program...
»
Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: út 14. květen 2024 02:00
Teďka jsem se dal do hraní Last Train Home. Za mě super příběh a je to navíc i podle skutečné události
»
Zasláno: so 28. září 2024 05:31
Tak, Simpsons: tapped out končí.
https://www.idnes.cz/hry/novinky/the-simpsons-tapped-out-konec.A240927_091944_bw-novinky_oz
Tuhle hru jsem příležitostně hrál asi 2 roky. Někdy mezi lety 2014 a 2016.
Žádné peníze jsem do toho nikdy nenacpal. Ale kdybych si za skutečné peníze koupil spoustu koblih (prémiová herní měna) a za ně různé prémiové budovy, tak by mě to hodně naštvalo. A jako že se tam dalo utratit spousty peněz... Viděl jsem ve hře městečka lidí co do toho museli nasypat desetitisíce. (Schválně jsem to tenkrát počítal). No jo, ale asi to už přestávalo vydělávat jak se snižoval počet uživatelů a tak to zařízli.
To je celá ta nevýhoda těch online her. A co je horší, dneska už i hry co nejsou multiplayer potřebují internet. Což naštve když je člověk někde bez internetu a naivně si myslí, že si místo prohližení internetu zahraje něco co by z principu mělo fungovat offline...
»