Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Jak na depku?

Jdi na stránku 1, 2, 3 ... 13, 14, 15  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK

Jak na depku?

Zasláno: čt 8. prosinec 2005 09:13
Zdarec lidi, máte někdo nějakej zaručenej návod, jak se zbavit depky? Dneska kolem 2 hodin jsem jí po přečtení nějakých zpráv dostal fakt ukrtutnou... Dokonce jsem po dlouhý době bulel.. no ale potřeboval jsem to.
No a pak jsem si pomohl tak, že jsem nejdřív rozlomil CDčko (chtěl jsem nico zničit Mr. Green ) A pak jsem si pustil do uší na plný pecky Rammstein....v kombinaci: Feuer Frei, Zwitter, Mein Herz Brennt, Sonne, Ich Will, Mutter Mr. Green
Ale je fakt, že mě to dost uklidnilo... No a pak jsem ještě hodinu a půl ležel a vymejšlel nějakej příběh, kterej byl sice trapnej, ale aspoň jsem nemyslel na ty zlý věci Smile
Jak se uklidňujete Vy?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

feErda (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK

Re: Jak na depku?

Zasláno: čt 8. prosinec 2005 10:29
no záleží co zapříčinilo tu depku:) když já mám depku tak jdu s kámošem na pivo a musím exnout tak 3 první piva Wink a zakuřit si.)
Jak se do lesa BANÍK, tak se z lesa... PI*OOO!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 12:13
Jo, tak tohle přesně není to pro mě Wink Navíc ono se ve 2 v noci dost blbě někoho shání...

feErda (0)
Bažant
Bažant

10 075,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 14:34
no to je pravda:) ale jeste se mi nikdy nestalo ze ve dve v noci budu mit depku:) a kdyby nahodou prisla tak ji zaspim Cool
Jak se do lesa BANÍK, tak se z lesa... PI*OOO!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 14:38
To se mi nepovedlo.. Přišla ve 2 a já pak usnul asi ve 4:40... Prostě jsem nemohl usnout no..

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 15:56
Já si buď s někým píšu ... jednou mi pomohl jeden nejmenovaný super človíček odtud a za to díky Wink ... no a nebo do sebe neuvěřitelně leju chlast .. ale po flaškách .. záhání to dobře smutek no a druhej den na to taky nemyslíš, protože celej den ti je blbě Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 17:10
Stratovarius Wink
(nebo Mike Oldfield nebo Nightwish ) Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 17:20
lukenet napsal:
...Mike Oldfield...

Kolikrát mě už pomohl.. Ale taky to záleží na tom jaká ta depka je... Někdy je potřeba založit do přehrávače něco tvrdšího...Ale bacha aby ste tam nedali Törr jako jednou já při depce... smrt je vysvobození.... udělej si to sám a hned... smrt je vysvobození... na to můžeš vzít si jed; to fakt moc nepomůže Mr. Green

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 17:25
jenda.69 napsal:
Ale bacha aby ste tam nedali Törr jako jednou já při depce... smrt je vysvobození.... udělej si to sám a hned... smrt je vysvobození... na to můžeš vzít si jed; to fakt moc nepomůže Mr. Green

Ne to fakt ne Mr. Green
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 20:26
Dostal sem k narozkám boxovací pytel. Nejen na depku, ale i na naštvaní, částečně zklamání a i na další příjemné aspekty našeho života Wink
What's up?

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 8. prosinec 2005 22:22
------
Trance 4ever, není szkepek jako szkepek
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:20.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: pá 9. prosinec 2005 12:42
Na depku je samota dost spatna-fakt to chce spis komunikaci,jenze to ne vzdy je mozne Sad a nebo ta muzika-ta mi taky pomaha.Souhlas s Jendou-fakt to chce neco "od podlahy" Rammici,Gamma Ray,Mannowar...ale treba Doors ci Nirvanu naopak nedoporucuju..Ale je to zvlastni-me pri depce pomahaji i Beatles-jasne,reknete si stary cajdaky-ty Ti moc energie nedaj.Souhlasim,vetsine lidi jejich muzika asi nepomuze,ale v mem pripade je to asi takove osobni(posloucham je uz 18 let)na me to fakt pusobi...
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***
Příspěvek upravil 1× jardas, naposledy so 10. prosinec 2005 19:07.

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: pá 9. prosinec 2005 13:17
jardas napsal:
Na depku je samota dost spatna-fakt to chce spis komunikaci,jenze to ne vzdy je mozne Sad a nebo ta muzika-ta mi taky pomaha.Souhlas s Jendou-fakt to chce neco "od podlahy" Rammici,Gamma Ray,Mannowar...ale treba Doors ci Nirvanu naopak nedoporucuju..Ale je to zvlastni-me priti depce pomahaji i Beatles-jasne,reknete si tary cajdaky-ty Ti moc energie nedaj.Souhlasim,vetsine lidi jejich muzika asi nepomuze,ale v mem pripade je to asi takove osobni(posloucham je uz 18 let)na me to fakt pusobi...

Plně souhlasím! Applause
Samota je sviňa, ale aspoň jsem si v ní dost dobře otestoval, že nejsem sebevražedný typ... Pray Angel
Jo a hudba mi taky pomáhá a je jedno, co to je, já ty vaše "od podlahy" neznám a neposlouchám, takže si pouštím rádio, nebo Linkin Park, nebo někdy pomáhají tuc tuc z mládí (Gigi d Agostino - můj oblíbenec). S těmi Beatles se ti nedivím, já je taky poslouchal ještě na starém magneťáku pořád do kola... Slinták Wink
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 15:40
Jako, vy tady melete buhvijaci jste dinosauri, ale ja kdyz jsem nasranej, tak posloucam W.A. Mozart - Piano Sonata No. 1 in C major Allegro.To je uz extrem, ale me silene pomaha.... Rolling Eyes

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: so 10. prosinec 2005 17:50
Ja ked mam depku tka bud sa snazim zaspat alebo vyliat moje problemy niekomu inemu.Alebo si pustim na plne pecky tiesta a snazim sa bavit jeho hudbou.Trance mi na depku velmi pomaha.Mam na ICQ velmi dobrych kamosov ktorym i vzdy pomozu Wink.Raz ked som cital SM tak som doslova plakal (mozno som psychopat) tak som cital dalej a bolo mi to luto este viac a este viac kao som to cital a tak som si cely urevany lahol a o hodku som bol v pohode.

Edit: // Hehe kuknite kolko mam prispevkov Smile)
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa
Příspěvek upravil 1× Dieg0, naposledy ne 11. prosinec 2005 13:47.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: ne 11. prosinec 2005 13:11
já si pustím smoothjazz.com a sem v pohodě
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 14:25
Tak Vánoce se valí a já jsem zase jaksi na dně akorát mi tentokrát nic nepomáhá. Včera jsem si pouštěl Oldfielda, pak Savatage, vybrečel jsem se ale to nepomohl. Dneska jsem zkusil už R+ a teď mi hraje Vangelis, ale taky nic... Vlastně něco jo. Pořád mi to prohlubujou tyhle zprávy na ICQ, kterých mi už přišlo 5:
citace:
VESELÉ VANOCE A ŠTASTNÝ NOVÝ ROK
Ti přeji já,co jsem ti to poslal.......
Zapomeň na všechny své nepřátele a aspoň o Vánocích jim udělej radost...
Pošli tuto zprávu všem lidem z tvých kontaktů na ICQ
a oni budou vědět, že je chceš potešit......
Pošli to opravdu všem......i mně....Štastné a veselé

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 15:28
jenda.69 napsal:
Tak Vánoce se valí a já jsem zase jaksi na dně akorát mi tentokrát nic nepomáhá. Včera jsem si pouštěl Oldfielda, pak Savatage, vybrečel jsem se ale to nepomohl. Dneska jsem zkusil už R+ a teď mi hraje Vangelis, ale taky nic... Vlastně něco jo. Pořád mi to prohlubujou tyhle zprávy na ICQ, kterých mi už přišlo 5:

Copak...ty nemáš rád Vánoce?Nic si z toho nedělej,já taky ne.Rok od roku mi přijdou trapnější a trapnější.Už se z nich bohužel stal moc komerční svátek.Teda aspoň tak to vidím já. Sad

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 18:57
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:19
Ale já neřekl, že to mam z Vánoc. Možná, že na tom taky mají podíl, ale jinak vážně netušim z čeho to mam. Včera když jsem vycházel ze školy, tak jsem přemejšlel vo nějakých kravinách a pak na mě padl smutek a ten se začal zhoršovat a zhoršovat...

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 19:42
jenda.69 napsal:
Ale já neřekl, že to mam z Vánoc. Možná, že na tom taky mají podíl, ale jinak vážně netušim z čeho to mam. Včera když jsem vycházel ze školy, tak jsem přemejšlel vo nějakých kravinách a pak na mě padl smutek a ten se začal zhoršovat a zhoršovat...

no, to mi povidej soudruhu. Ja jsem dneska, den pred stedrym dnem zjistil, ze nemuzu zit bez jedne holky Brick Wall . Viz moje prani k Jezisku, uz si to fakt nemam cim kompenzovat. Nevim jestli zvolit jistoty, nebo jit do nejistot s tim, ze to muze nevyjit Crying or Very sad

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: pá 23. prosinec 2005 23:58
Ale hoši, Vánoce se mají slavit, já jsem poslal i hezkou SMS holce, která mě před rokem udělala něco velice nepěkného, protože Vánoce by se měli prožívat tak, aby všichni byli šťastní, i já jsem v práci dneska rozdával pohodu, úsměvy, vtípky, prostě pohodička, zkuste aspoň o Vánocích nebýt sobečtí a nemyslet jen na sebe, bez koho jste, koho byste potřebovali, ale zkuste myslet na to, že když se budete usmívat a mít dobrou náladu, budete to šířit na lidi okolo a ti zpět na Vás. Zkuste aspoň o Vánocích nebýt smutní, třeba překonáte tu hranici, kterou pak jen tak nepřekročíte zpět.. Šťastné Vánoce..

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 00:33
Diky za ta hezka slova... vanocni depka mne zatim minula,ale i tak je hezke slyset mile slovo...DIky Marku Applause Applause Applause
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 00:44
Je to hezký. Chudák Darth PZ se mnou celej den vydržel na ICQ ( Mr. Green ) a dost mi pomohl. Díky Applause

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 01:35
jendo.69, ty ses furt sama depka, samej chudacek, ty se porad psychycky bortis! :)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 02:58
Buď rád, že žiju a nedokážu si splnit ty myšlenky o sebevraždě Very Happy Eh?

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 11:21
------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:06.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:14
Szkepek napsal:
...
Shame on You Shame on You Shame on You Hoši, tohle je ale přece trapny. Vsichni vime, ze udajna komerce je jenom vymluvou pro lidi, kteri z nejakeho duvodu vanoce radi nemaji. Vanoce jsou tak komercni, jak si je udelate. Je jenom na vas, jestli uz mesic dopredu bombardujete supermarkety, nebo treba pul roku pred vanocema, kdyz vidite nejakou hezkou vec, reknete si : "Hele, to by se ji/jemu (matce, otci, holce, komukoliv) mohlo libit, vemu ji to na vanoce." V tom jsou ty vanoce. V tom je to kouzlo, kdyz stravite stedry vecer se svou pokrevni rodinou a na Silvestra vyrazite pobavit se s kamaradama a kamoskama. Verte mi, to vsechno se da zvladnout v klidu. A ze na vas z televize kouka stupidni Santa co vypada jak z PVC ? Je to vase chyba, mate ho proste vypnout a nevzrusovat se nim. Nemate radi kapra ? Udelejte si veprovy, do pekla nepujdete. Kornati vam zily ? Nevadi, klidne si na toho Silvestra pripijte, dyt je svatek. Nebo chcete sedet celou druhou pulku prosince na prdeli a rikat si, jak jsou dneska ty vanoce hnusny ? A ceho tim dosahnete ? Uzivejte se, mejte se radi, zavolejte holce kterou tajne milujete (ovsem az po vanocich, at neutratite za darky Wink ) tak jako to udelam ja...

Tohle jsou totiz Vanoce

Szkepek

S tou komercí jsem to myslel trošku jinak,ale to je jedno...tomu bláznění kolem vánoc se vyhnout nedá a já bych třeba vánoce slavil úplně jiným stylem než zbytek naší rodinny,jenže to dost dobře nejde.Já do depresí moc často neupadám (jsem více méně furt vysmátej a optimista,ikdyž to někdy není na místě),ale na Vánoce posledních pár let jo...je to možná tím jaký máme vztahy v rodině...na Vánoce se všichni tváří,jak se mají rádi ikdyž to tak není a mě to připadá hrozně trapný.Tímhle rozhodně nikomu nechci kazit vánoce,takže:
Norton varuje,čtení tohodle příspěvku může způsobit depresi

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 13:26
kluci,je zbytecny citovat prispevek nad sedou-akorat to v tom dela bordel a zbytecne to plni stranku..uz se to tu resilo nekolikrat

jj, musim rict ze je to pravda. Nekdy bohuzel nezalezi jenom na tom, jaky chcete vanoce vy, ale samozrejme i na tom, jaky je chcou ti, se kteryma je chcete mit vy Angel . To, o cem mluvis bohuzel taky dobre znam, ale co, hlavne ze mame jeziska Hand Slinták

EDIT : Bohuzel, nekdy delaji lidi to, co se tobe nelibi o vanocich, cely rok Crying or Very sad

Jarďas

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:12
Hoši, myslim že Kay Tracid to vystihnul přesněěě:

Life is too short, dont stress every day
leave your worries behind, go out and play
life is too short, grasp it in your hand
a natural miracle, have fun while you can
life is too short, as precious as gold
its full of surprises, so i am told
life is too short, take it from me
have as much fun as you wish, just wait and see
life is too short, people seem to forget
that life is a gift and its free, yes thats it
life is too, you are your own eyes
open yourself, and enjoy your own life

CrazyCZ (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 16:59
A co trochu cerneho humoru?

Obrázek
:mrgreen:
Obrázek

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 17:05
Applause kam Ty na to chodis Mr. Green
Obrázek

Taii. (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: so 24. prosinec 2005 17:51
Mark Pawl napsal:
Hoši, myslim že Kay Tracid to vystihnul přesněěě:

Tyo presne si me vystich Wink Kdys je mi blbe (psychycky) tak poslechnu Tracida nebo Tiesta (ofsem nedoporucuju Suicide od Tracida kdys ste na tom blbe Mr. Green )
Nebo taky pustim FL studio, pul hodiny skladam, pak to poslechnu, reknu si ze to je na nic smazu to a du ICQovat Smile

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 11:11
ja tady sice porad do jendy.69 rejpu z ceho ma furt depky :) ale ted se karta obratila - mlada mi odjela na tejden na hory a hlavne beze mne (nedostal sem opustak) >:(

asi si pustim smoothjazzdotcom ;)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 11:50
Muhuhehehéé Twisted Evil Mr. Green Whistle Angel Hand

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 14:55
-------
Příspěvek upravil 1× Szkepek, naposledy ne 27. duben 2008 13:02.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 20:37
Jak na depku?

Povídejte si s přáteli z VSN!!!

Předejte toto poselství pěti svým největším přátelům. Wink
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 20:45
Úkol splněn. Mr. Green
Dieg0, Romulus, Jarďas, CrazyCZ a Ricky. Mr. Green Applause
A máš pravdu. Určitě necítím žádnou depresi. Wink Spíš pořádnou euforii. Dance Applause Mr. Green
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 26. prosinec 2005 21:59
No ono stačí celej den na ICQ prudit Dartha Hand a taky to přejde Slinták

Mark Pawl (+4)
Odpadlík
Odpadlík

10 155,- VK
Zasláno: út 27. prosinec 2005 03:33
Já mám na depresi svého tajného koně .. Smile A za celou dobu jsem ho vlastně potřeboval jen jednou, ale za to mi maximálně pomohl .. no, aspoň vidíte, že mám depresi jednou za hoooooooooooooooooooooooooooooooodně dlouho Smile

Szkepek (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: út 27. prosinec 2005 14:43
jenda.69 napsal:
No ono stačí celej den na ICQ prudit Dartha Hand a taky to přejde Slinták

Hh, to uz je za posledni 2 dny treti narazka, PZ bude mit radost Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 27. prosinec 2005 18:00
Mno doufam, že to jako kámoš pochopí Very Happy
OT Silence

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 31. leden 2007 13:35
Poslední dobou mám šííílenou depku a pomáhá mi trošku VSN, ale hlavně práce. Dnes jsem si třeba kopil nové KNIPEX kleště za poslední "litr" co jsem měl do výplaty! Ale mám z nich radost! Laughing Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 31. leden 2007 17:18
Keď už niekedy mám tú blbú depku, tak mi stačí ísť spať a ráno už je krása, nič.
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 31. leden 2007 17:33
od knipexu jak co. sykovky fajn, cvikačky na prd
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 07:22
borix: tak a když mě někdo naštve ráno, tak mi teď nepomůže jít spát.. ...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 15:01
No neviem, ja väčšinou depku dostanem až večer Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 1. únor 2007 19:31
když mám depku, tak se seberu a zajdu si na pivo pokecat s kámošema
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: pá 2. únor 2007 09:44
Poslední dobou mám depku furt. Mám "Svobodovu" náladu! Crying or Very sad Laughing Laughing
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 18:29
To je všechno furt naprd. Taková nuda, Markét naštvaná... Sad

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 21:54
Depku som nemal už pekne dlho(už to bude snáď aj niekoľko rokov). Asi to bude tou hudbou, čo počúvam, príliš veselá.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 1. květen 2007 14:17
Šťastný to človek,ja počitam skôr,kedy ju nemam Rolling Eyes
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 1. květen 2007 15:10
Nj, nesťažujem si. Keď som bol mladší(od 8-14 rokov), tak som ich mával ešte dosť často, ale potom ma to prešlo, začal som si užívať život zo všetkým, čo k nemu patrí(to je aj s tými prehrami) a prestal som sa trápiť s maličkosťami.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: út 1. květen 2007 16:58
Měl jsem depku, ale díky střevním problémům mne přešla! Embarassed Během "problémů" nemáte na ni ani čas a vůbec si na ni ani nevzpomenete. Pak jste rádi že žijete a je vám dobře! Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 14:55
dobrý způsob Mr. Green sežrat kýbl třešní a zapít to litrem mlíka Applause

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 15:42
No tak po tomto "koktejlu" je úspěšná léčba zaručena. Jednou se mi to povedlo! Brick Wall Brick Wall Nelze popsat co se stalo! Embarassed Brick Wall Silence
Jen žádnou paniku!!!!

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 16:22
Tak tos dopadnul jako Jindra Hojer Mr. Green
Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 17:12
Depky ja neresim, sem takovy povahy, ze je proste nemam, vzdycky to nejak vyresim nebo na to jednoduse zapomenu

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. květen 2007 20:37
Jo... super, Markét mi napsala, že neví, jestli se mnou bude šťastná atd... Evil or Very Mad Brick Wall Crying or Very sad

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: út 15. květen 2007 20:43
Sad nechci tu působit coby psychologická poradna, ale člověk NIKDY neví nic jistě, já taky nevim jestli budu šťastná se svým mužem ještě za rok, nikdo neví jestli ho třeba zrovna zítra nevyhoděj z práce, nebo jestli v létě nespadle s letadlem až poletí na dovolenou, to je lidský že člověk takhle pochybuje, ale jde o to chtít to risknout i za cenu toho, že to nemusí klapnout, nikde není psaný že je něco jistýho, jediná jistota je, že nic není jistý. Nejhorší by bylo pátrat po tom proč si to myslí nebo jestli za tím není nikdo jinej, musíš zjistit jestli i přes to, že si to myslí, je ochotná to risknout a vyzkoušet, co z toho bude, já měla taky vztah na dálku, vydrželo to 3 roky a bylo to těžký, ale byla to zkušenost. Hlavní je jestli to stojí za to vydržet!!! Myslím podle všeho že ona tobě za to stojí, teď jenom zjistit jestli i ty jí....

HODNĚ MOC MOC ŠTĚSTÍ!!!!
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. květen 2007 20:50
Děkuju, budu ho potřebovat. Můj problém je ten, že neumím napsat nic takovýho a proto jí nedokážu nijak "ukecat". Jsem na to úplně tupej, nedokážu se vžít do pocitů druhýho a už vůbec ne pochopit, co ten druhej potřebuje, co mu pomůže...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 15. květen 2007 21:01
ono to kolikrát ani nejde vžít se do druhý osoby, hlavně kluk do holky a opačně, to se asi nepovede nikdy Mr. Green hlavní je neházet flintu do žita, nic nevzdávat předčasně a bez boje!!! velká vzdálenost bejvá velkej problém, člověk si říká: je hrozně daleko, to se budu akorát trápit, kdoví co on tam dělá když já jsem tak daleko..., ale není to tak vždycky! Záleží taky na tom, jak silný máte spolu vztah,a jestli jeden druhýmu věříte.
Hey, hey apple!

Obrázek

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 08:54
Makavelina napsal:
...jediná jistota je, že nic není jistý...

... a dokonca ani tým si nemôžeš byť istý Angel .

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 08:59
to borix: tak tým si buď istý Wink

jeníku dej vědět jak to dopadne... Pray
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 16:35
Zdá se, že je to už trochu lepší, ale vyhráno zdaleka nemam.

A myslim, že každej z nás máme jistotu, že jednou zemřeme.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 19:51
jistota je kulomet Mr. Green

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:11
Daně a smrt, smrt a daně!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:35
smrt daním!!!!!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:42
Mám dost velkou depku a tak chlastám a plácám blbosti na VSN. Ještě si uhnat tu srajdu a bude po depce! Pray Applause Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:43
Už som našiel liek na depku-vyjsť si von s par kamošmi,pokecať,alkohol byť nemusi a zabudnem na veľa veci Wink
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:46
o a když nikdo v okruhu 60Km není?! Lahev je taky dobrý kamarád! Aspoň na chvilku.
Jen žádnou paniku!!!!

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:48
Láhev je jako děvka. Musíš si ji platit a dá každýmu. Whistle Co ten Klárčin kamarád? Kuba se myslím jmenuje.
Stárnu, ale odmítám dospět!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 20:53
To je bratránek, nebo nevím koho myslíš.
Jen žádnou paniku!!!!

Mattoni (+8)
VIP Ztroskotanec

12 130,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 21:00
Jakub Davídek Laughing Jsem ji musel napsat jak se jmenuje.
Stárnu, ale odmítám dospět!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 21:06
Tuším že mne pozdravoval a dokonce si bude dělat řidičák. d'oh! d'oh! d'oh! d'oh! To je na mne již moc. Končím. Lahev dopitá a jdu se vyspat. Zdárek kamarádi. V lepších časech a době se snad sejdeme!
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 21:12
nechte toho, mám z vás depky! Shocked
Hey, hey apple!

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (37 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 16. květen 2007 21:15
ja zas schizu...jdu snad konecne spat...
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2007 12:53
Mi pomohohla Mak a pak ji sama měla! Mr. Green Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2007 13:11
Shocked pomohla jo? Mr. Green Mr. Green to Mak umí Mr. Green Mak nemívá deprese ale umí léčit deprese Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2007 14:51
Mac pomáhá? No a já mam jenom PC Sad

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2007 19:40
Ale Linux pomaha lepšie Wink

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2007 19:43
Applause aj muzika pomáhá Mr. Green ale né smutný písničky. A mě osobně vždycky pomohlo když jsem si představila, že jsou na světě ještě smutnější lidi než já a hned mi bylo líp Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:19
Tak mne to hodilo zrovna tenhle topic, na depku nemam recept, protoze sem ji jeste nezazil

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:24
"Dobrý deň, nemáte prosím vás na sklade nejakú depku pre Muchy?" Angel Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:26
Prodavač s lhostejným výrazem vytahuje z pod pultu mucholapku a plácačku na mouchy
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:26
Moucha se neunavne brani, ale nakonec....

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:30
Moucha, ale, ani v posledných chvíľach jeho života nedostáva tú poriadnu existencionalistickú depku.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:32
Prodavač z ďábelským šklebem vytahuje z pod pultu Biolit
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:35
biolit je co? Embarassed

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:38
BIOLIT
Hey, hey apple!

Obrázek

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:40
Aha. diky Wink

Moucha v ocich krev a s hruzou chce odletet otevrenym oknem, ale..

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 17:41
...a moucha dostáva depku, lebo nevie, čo je biolit.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 20:12
už už to vypadá, že se moucha sesype, ale nakonec se opět vzchopí. prodavač nelení a druhou rukou bleskurychle tasí z pod pultu plácačku na muchy. to už mušák nevydrží a podlomí se mu kolena.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 20:16
... ale co to? prodavac jak uz rudne tak uz dostava pomalu srdecni zastavu

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 20:18
no to je řešení, jak na depku!!!! začít psát příběh!!!!

20:45
edit: je "jít na pivo" taky lék na depku?

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 21:22
drutek napsal:
je "jít na pivo" taky lék na depku?

Pokud nejdeš sám, tak určitě

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 21:23
tak já jdu. mám hlad a hlad je převlečená žízeň

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: čt 18. říjen 2007 20:25
dneska jsem si dělal psychotest jestli trpím depresemi, vyšlo mi že žádné nemám (to bych opravdu nevěděl) poslední dobou je ze mne velký flegmatik Think

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: čt 18. říjen 2007 21:05
Poslední dobou jsem si depky užil až dost a ještě mne pořádný kotel depky čeká, ale zatím jsem ji zahnal prací nebo mi někdo náhodně pomohl. Alkoholem jsem ji zahnal jednou a bylo mi tak zle že to již neudělám. Shame on You Shame on You Shame on You Shame on You Nechce to být sám a mít čas myslet. To je nejhorší.
Jen žádnou paniku!!!!

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: pá 19. říjen 2007 16:06
Najlepši liek na depku je Citroen C6,alebo si isť vyskušať nejake mechanicke hodinky (teda to druhe u mna Wink ) Applause

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 19. říjen 2007 16:58
nejlepší je se opit, něco / někoho rozbit a potom si s nekym promluvit.. Smile to dneska provedu Smile Dance Dance

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 19. říjen 2007 17:03
Promluvit si s tim, co jsi rozbil Mr. Green Nakonec budeš mluvit sám se sebou, což svědčí o tom, že vim, koho rozbiješ Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 19. říjen 2007 20:44
Keby nemal debku, tak mu aj niečo poviem Neutral . Keďže ju má, tak mu ju nemienim zväčšovať.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 19:32
Heh, víte, co mi docela pomohlo na depku? Udělat si domácí písemku z matiky. Člověk příde na uplně jiný myšlenky.

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 19:36
ajeeeje, ty ses blazen, to ja radsi problemy resim, pak depky nejsou, a kdyz sou ty problemy slabsi tak je neresim a je to.
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 19:42
To neni problém, co by se dal řešit...
Tak raději vyřešim pár rovnic, který jsou uplně jednoduchý, přídu na jiný myšlenky, a je klid...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 19:46
kazdej problem ma reseni

Obrázek

Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:10
ale je lepsi se odreagovavat od depky rovnicema nez alkoholem.. to chvalim.. Wink

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:15
Jo no, aspoň teď vypadam jako megašprt...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:18
takze ted uz nebudes nejdesnejsi sefik, ale nejdesnejsi sprt??? Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Obrázek

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:21
Asi budu muset...

BunGee (+16)
Komeťák rakeťák
VIP Kořeň
Kořeň

71 265,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:23
tak je to spravne Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Obrázek

Obrázek

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: ne 11. listopad 2007 20:26
ono být šprt má svý výhody než nevědět nic Wink Cool Very Happy

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 15:27
tak si to tu zase pročítám. Nějak to na mne padlo. Mnoho práce a málo radostí. Samota začíná vítězit. Crying or Very sad
Jen žádnou paniku!!!!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 15:36
Občas mi na depku pomůže VSN, teda pokud se zrovna rozjede topic podobnej třeba těm nejhorším videoklipům... Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 17:10
Občas mi na depku pomůže, že někdo na VSN je na tom ještě hůř... Whistle Wink

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 5. únor 2008 17:20
už zase machruje s bodováním d'oh! Whistle

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 21:59
Právě mi pomohlo to, že sem poslal do p*dele kámošku Wink

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 22:06
Hmmm. Co teď pomůže jí? Think

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: ne 6. duben 2008 22:06
Podle toho, co psala, tak asi nic

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: po 7. duben 2008 14:19
jak na depku? hudba urcite a jedine hudba Applause

inana (+21)
Lola Croft
VIP Ženská
Ženská

27 334,- VK
Zasláno: po 7. duben 2008 15:16
Ad Mao - hudba, jasně a pořádně hlasitáááá
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 14. červenec 2008 00:00
Takže na depku nepomáhá koukat se na Přátele... Think

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 07:28
to Jenda: mě ano! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 07:33
ty pomáhaj na všechno... od bolení břicha až po zlomený srdce... Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 07:33
Mr. Green a když je máš pěkně potištěný!!! Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

58 675,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 07:36
no to se pak na ně ani nemusím koukat a stačí jen koukat na super polet Wink je to tak Makavelinko Wink Děkuji... Laughing

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 07:47
Mr. Green lidičky vy fakt míváte depku??
Hey, hey apple!

Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. červenec 2008 11:38
Maki: mě teda moc nepomáhají, jeden díl mě dokonce rozbrečel... to by nemělo být.. Wink Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 3. září 2008 21:39
mám blbou náladu, kdy se z nís tane depka?

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 3. září 2008 22:04
Až si přídeš uplně sám atd. Wink

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 4. září 2008 11:06
to už je depka Laughing Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 19:27
Menší depku jsem koncem tejdne měl a když se to už už zlepšovalo, tak mi jí jeden človíček prohloubil, že se to fakt nedalo... Ale už je zas trochu líp. Teď už i zvládnu sedět jako tělo bez duše, včera jsem tak zvládl jen ležet.

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 19:33
Na depku hudbou, takový Polemic nebo Tleskač dokážou svý.. Ačkoliv některý texty Tleskače znějí, jaky by depku řešily jinak (Zatím však netuším, jak skončit s žitím, mně by se nejvíce líbilo pitím, nebo si proženu palici kulkou, pustim plyn, žilou, či kazetu s Hůlkou - Pokoj v suterénu)
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 20. říjen 2008 20:29
poslední dovou mám depku z vyřizování úvěru. raději ať nic nenabízejí, když nechtějí nic půjčit

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: pá 17. září 2010 22:16
Tady je video k rozveselení při depce Mr. Green

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 18. září 2010 14:49
Applause Applause Funny!

Ale: první část mě spíš do depky dostala (Já chci taky takové Crying or Very sad ) a druhá bleeee, nesnáším kočky Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: ne 19. září 2010 17:29
úvěr vyřízen, depka přešla. a ty prsa nejsou moc pěkné. svědčí o tpm ta tmavá čára mezi prsem a tělem. to jsou takzvané "věšáky" Magor Magor Magor

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 30 let

121 021,- VK
Zasláno: ne 19. září 2010 19:46
ak mas depku daj si kvet Very Happy

odloucena (+8)
Ženská
Ženská

21 433,- VK
Zasláno: ne 19. září 2010 21:28
No nazdar! Fph ty už radši k ničemu nečuchej.... Very Happy

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

226 121,- VK
Zasláno: ne 19. září 2010 21:36
Už to nehul FPH Hand Mr. Green

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK
Zasláno: ne 19. září 2010 21:56
Hand ten kvet sa necucha a ani nehuli... on sa je...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 20. září 2010 09:24
FPH sa dal k hippies Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: po 20. září 2010 10:10
hej kventinkári Potěšený Potěšený
Obrázek
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
896 894,- VK
Zasláno: po 20. září 2010 17:09
FPH, ty mi připomínáš, jak mi kámoš říkal, jak jakejsi jeho spolužák si chtěl koupit šalvěj (šalvěj divotvorná, je to halucinogen mnohem silnější než marihuana) a tak zašel do lékárny, že chce šalvěj, tak mu tam borka prodala normální šalvěj (šalvěj přeslenitá neboli babské ucho) a on chodil po městě a dělal, jaká je to ale síla a myslel si, jak je zhulenej, a všichni se mu smáli, protože ten debil vlastně kouřil jen čaj... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

jinak palů ten tvůj obrázek nevdím.. Sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

121 021,- VK
Zasláno: po 20. září 2010 17:28
p!p@ Mr. Green ale ja som nevravel ze ten kvet je salvia Very Happy

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

60 609,- VK
Zasláno: út 21. září 2010 10:47
Jak na depku?

(Otevřít a přehrát na YouTube)

Mr. Green [/youtubeimg]

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 15