Zasláno: pá 29. červenec 2005 22:18
Luncheon meat bych doporučil drůbeží od Veseko. Pak další zajímavost je Bavorská sekaná (tu nemůžu od povodní, bo jsme ji měli týden v kuse). Trenčanské párky s fazolí taky ujdou. Z paštik jsou to Labužník, Májka nebo Májkrém. Nějaký to lečo se občas taky hodí. Vepřový bych nebral. V posledních pár letech je to děs a hrůza. A když už jo, tak neohřívat. Pohled na to je opravdu na zvracení. Jediný vepřový, který mi poslední dobou chutnalo, mělo bílou etiketu a je na ní nakreslený prase. Jmenuje se to, myslím, Šunková konzerva. Má přesně tu chuť, co si pamatuju jako malej, když jsem dostal chleba s vepřovým masem. Z posledních šesti let mám s konzervama vážně hodně zkušeností.