Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Vice informací
Dnešní vynikající spolupráce s MOUCHOU mne donutila založit toto téma. Nadáváme kdekomu, ale nemáme kde někomu poděkovat. Nemusíme děkovat jen někomu z VSN, ale jen tak komukoliv kdo nám udělal radost. Bude mu to tím nahoře přičteno k dobru. MOUCHA mne dnes naučil jak dostat na You Tube video. Měl chudák hodně práce, ale povedlo se! Je dobře že jsem tu dobrá parta a pomůžeme si. Proto tu jsem a snažím se udělat Sraz. Veřejně tu stále říkám jaký jsem neznalec netu a počítačů, ale nikdo se mi nesmál a někteří již vědí jak mi to napsat abych to pochopil. Všem vám tedy děkuji. Moc děkuji. Na stará kolena se naučím mnohé věci, které bych díky této společnosti sice nepotřeboval, ale zase bych se nic nenaučil.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Věk: 35 let
10 775,- VK
Zasláno: so 21. duben 2007 19:50
lol, 4 hodiny, no potěš. Ale občas mi taky dává zabrat někomu něco vysvětlit. Nejlepší bylo když sem kámošce po icq vysvětloval jak se zbavit viru. Děkuji Bohu za trpělivodst
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: so 21. duben 2007 19:52
no on byl spis problem vtom ze Beat neumi english takze to byl prvni problem a druhy problem byl ze videa nebyli prevedeny do pozadovaneho formatu tak jsme museli jeste prevadet. Ale vse slo celkem hladce
10 775,- VK
Zasláno: so 21. duben 2007 23:59
Jenda: No když ta kámoška bydlí celkem daleko a já sem od přírody pohodlyný člověk, zlatý icq. Jinak zpravovat a odvirovávat PC chodím co chvíla k někomu
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
826 606,- VK
Zasláno: ne 22. duben 2007 00:05
Nene, ono je to složitější.. Musel bys tu asi bejt delší dobu, mam pocit, že jsem to tu rozebíral (teda víc jsem rozebíral jinou holku, co je docela pěkná kráva a taky je docela z daleka), teď se mi to nechce vysvětlovat.
Chtěl bych poděkovat mojí ženě že mi včera koupila komplet oblek, dvě košile, dvě kravaty(ke každé košili jednu) dvě trička a mikinu. Dostala odměny a již je nemá. Též bych poděkoval tomu prodavači co měl tu trpělivost na mne hledat vhodnou velikost.
Jen žádnou paniku!!!!
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: pá 27. duben 2007 10:44
děkuji opicím, za to, že nám dovolily, abychom se z nich mohli vyvinout
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 15:17
děkuji všem, kteří sem píšete blbosti, protože o vážných věcech mě nebaví si kecat
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
51 277,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 15:27
a tos mě ještě neviděl na vlastní bulvy. to ani nebudu muset nic říkat, stačí se jen podívat
Děkuji neznámému bláznivému řidiči, který velice zkoušel moji pozornost a neustále se mne po praze snažil předjíždět na těch nejdebilnějších místech! Je pravdou, že jsem mu to nijak neusnadnil a jel zcela předpisově, což ho štvalo!
Jen žádnou paniku!!!!
826 606,- VK
Zasláno: po 7. květen 2007 20:19
Děkuji, že je zítra volno... Všichni sice nadávají, jak je zbytečný chodit na den do práce/školy a pak zas volno, ale mě to přijde supr a bral bych to takhle furt, mrzí mě, že to příští tejden už tak nebude...
Není zač. Rádo se stalo. Svojí inteligencí a šarmem jsi udolal kdekoho a to mne těší. Konečně to tu lépe žije. Tak bych měl děkovat osudu že jsi sem našla cestu!
Jen žádnou paniku!!!!
bys měl děkovat Vejtlesovi že mě sem tenkrát poslal
Ale já jsem tu hrozně ráda mezi váma protože jste jediný normální osoby se kterýma jsem v kontaktu, přátele se kterýma bych se scházela a povídala si nemám, takže srandu užiju jen v práci a tady
Tak bych chtěl poděkovat jednomu pánovi, co mi velice rychle a ochotně pomohl. zakoupil jsem zboží se soutěží, ale přehlédl jsem že byla z loňska. Měl jsem zadat kód co byl v krabici. Pošle mi nový kód ani nechtěl doklad zda jsem to vůbec koupil. třeba vyhraji zájezd na Kanáry!
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:35
děkuji své ženě, za to že mi pije krev. jinak bych totiž trpěl bohatokrevností (opak chudokrevnosti)
51 277,- VK
Zasláno: po 14. květen 2007 19:53
já ještě ne. myslel jsem, že jsem autor...
Chtěl bych poděkovat neznámému volajícímu který nevěděl že se dovolal na soutěž o lístky na MARILLION s možností se s nima setkat v zákulisí a popovídat si! Tak jsem to vyhrál já!
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 20:16
já taky děkuji mušákovi, taky mi hodně pomohl, co se týče mobilu
51 277,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 20:19
Chtěl bych poděkovat čtyřem úřednicím z Pražské Plynárenské díky kterým nebudu v zimě mrznout a budu si moci topit! Vinou chyb v minulosti a jedné v současnosti jsem se dostal do přihlašování plynoměru do neřešitelné smyčky. Pokud nebudu mít plynoměr, tak mi nezapíšou kamna co mám v bytě, ale plynoměr mi neosadí, protože tam mám nepřihlášená kamna! Hodinu a půl se snažili z toho nějak dostat a podařilo se! V nějakém jejich archívu byla ta kamna zapsána, ale když se měnil plynoměr, tak je nenahlásili a tak v nové smlouvě nebyla. Opravdu dělaly co mohly a dokonce volaly i jednomu vysokému úředníkovi! Opravdu hodné úřednice. Velice hodné a i dokonce hezké a jedna byla blondýna! Opravdu před nima skláním až k zemi a sypal bych cestu lístky z růží!!!
Ve čtvrtek mi snad již namontují plynoměr a mohu si nechat odzkoušet WAWky! Ty však budou při mé smůle vadné a náhradní díly nejsou. No nechám se překvapit!
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2007 13:00
děkuji bítovi, za to ,že uspořádal sraz vsn!!!
51 277,- VK
Zasláno: pá 31. srpen 2007 13:11
začíná mi pršet do nosu.....
Děkuji Jardasovi za opravu mikrovlnky a televize! Mám je zas funkční! I nějaké to Štěstí mne navštíví, tak mu také chci poděkovat, že na mne zcela nezapomnělo!
Jen žádnou paniku!!!!
Ještě jsem nestihla poděkovat MAOrhovi za skvělé krásné a naprosto dokonalé SXG a také za to že má ještě dokonce i nervy na to mi přes ICQ sem tam skvěle poradit
Tak bych chtěl poděkovat jedněm lidem, kterým jsem dělal studnu a rozvody v baráku. Přestože vše řádně a velice dobře zaplatili, tak mne k sobě neustále zvou. Je mi tam dobře. Vzal jsem tam i přítelkyni a byli rádi že již nejsem sám. Dělal jsem u nic v době těsně po vyhazovu a rozchodu s ještěmanželkou. Připadá m to že mne "adoptovali". Pojedu tram rád. No a musím i poděkovat za velice chtný řízek se salátem který jsem dostal domů a právě snědl k obědu.
No a ještě poděkovat přítelkyni za hezký a úžasný víkend.
Jen žádnou paniku!!!!
Chci poděkovat našemu buschovi z VSN za pomoc při řešení, ale hlavně vyřešení problému s mým domácím netem.
A za rozumnou cenu. Snad od pátku(dříve se k tomu asi nedostanu) budu mít rychlejší net.
Jen žádnou paniku!!!!
Chtěl bych poděkovat MAOvi za co udělal. Velice si toho vážím, ale nemohl jsem to příjmout, protože jsem to nebyl já ale někdo jiný kdo pomohl a ajá jen předal mobil.
Chtěl bych taky poděkovat všem tady na VSN že tu jsou a že jsme dobrá parta. Hned se lépe vstává do práce.
Zasláno: čt 3. duben 2008 12:48
Tak zase děkuji "ovečce" za to že mám čím telefonovat a hlavně za včerejší den kdy jsem získal jako jeden zmála registrační značku, koupil náhr díl přítelkyni na auto(později se ukázalo že byl potřeba podobný, ale již je vyměněno), vyřídil jsem si parkovací kartu, přehlásil změny na pojišťovně kde mám auto, na poště si vyzvedl nový telefon a večer policajtům že nám neodtáhli auto když jsem si šel jen umýt ruce Již ho měli naložený na odtahovce a dali nám pokutu jen 200Kč protože uznali že tahat se nářadím daleko by bylo nepraktické A všem hodným úřednicím které jsem ten den potkal a byla s nima sranda. No a den jsme zakončili náádherným koncertem. Opravdu povedený den
Jen žádnou paniku!!!!
Děkuji inaně za nejhezčí narozeniny mého života. Opravdu nááádherný víkend a to měla chuděra ještě starosti s oslavou svojí školy. Bylo to tam nááádherný.
Jen žádnou paniku!!!!
51 277,- VK
Zasláno: čt 4. prosinec 2008 18:28
kěuji, že jste opět připoměli topic, od kterého nemám co napsat
51 277,- VK
Zasláno: čt 4. prosinec 2008 22:14
děkuji za poděkování
Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: út 9. prosinec 2008 14:22
Není na světě moc lidí co dokáží bez dlouhého rozmýšlení riskovat a nabídnout okamžitou pomoc.
Takže díky Beate. Doufám, že tvou pomoc nakonec potřebovat nebudu, ale strašně moc to pro mne znamená, že jsi se nabídl. Jsi poklad a máš to u mne. Děkuju
Nemáš zač Vardinko. Vím jaké to je mít strach o střechu nad hlavou. Nějaké rezervy naštěstí mám takže v pohodě. také se mi mnoho lidí snažilo pomoci když mi bylo nejhůře. Jen to posílám dál.
Jen žádnou paniku!!!!
ať se nedělí.. mě to nezajímá, když z toho nebudu mít ani korunu ale teda paní makavelině to samozřejmě přeju, ale číslo mne nezajímá, hlavně když je spokojena
226 121,- VK
Zasláno: út 9. prosinec 2008 21:10
To máte dobry, v Budvaru nedostali na Vánoce ani korunu a to mají historicky největší odběr piva Celej provoz je prej úplně na*ranej, hlavně že si kancelářský dávájí čtvrroční premie apod
Ale bohužel do stávky jít nemůžou, protože jich neni víc jak půlka to je jasný, 100 lidí je v provozu a asi 500 v kanceláři. Takže máti přemýšlí už o odchodu a prej půjde dělat něco lepšího.
no pivo a vino bude snad za daco, ale tvrdej budem muset platit, jeste ze mame kamose na ochrance, takze lahvinka rumu z tesca to jisti a kola bude zadaco
Lidé o mně říkají, že jsem flegmatik. Ale víte co? Mně je to jedno.
mamka v jednotě bude v práci myslím jak na silvestra tak na vánoce.. ale tuším to bývá jen od šesti do deseti ráno.. ale větších obchodech je určitě dýl..
vetsi obchody maj taky ve svatky zavreno, si pamatuju jak sme pred par rokama na vanoce jezdili v nakupnich vozikach, pac bylo zavreno, to je holt to nakupovani na posledni chvili, letos to dopadne uplne stejne
36 535,- VK
Zasláno: čt 11. prosinec 2008 06:46
BunGee napsal:
vy slouzite i na silvestra? sem tusil ze je vsechno zavreny
Pražské metro naopak prodlužuje a jezdí až do 2:00. Jestli vyfasuju službu na Můstku, nebo na Václaváku s ožralejma germánama a taliánama nad hlavou, tak to bude nezapomenutelný zážitek. A já se strašně bojím dělbuchů a podobných hraček...
tebve bych chtel mit za vedouci, kez by se k nam nas reditel takhle choval, kdyz sem se ptal jestli by me po roce co u neho delam jestli by mi nepridal tak se jenom id*iotsky usmal a vyprovodil me z kanclu a o odmenach nemuze byt rec, i pres to ze si na me nikdy nikdo nestezoval a svou praci odvadim spolehlive a dobre, je cas se podivat o necem lepsim
226 121,- VK
Zasláno: čt 11. prosinec 2008 17:05
Já bych chtěl mít inanu jako ředitelku, kdo jinej by měl možnost si psát s vlastní ředitelkou na foru 2inana: nechceš přejít k nám na školu? Teď bysme zrovna potřebovali nějaký dobrý vedení
to by bylo neco do sprostomluvy, zase ti par*chanti moucha s pecanzem nedosli do skoly, ja se na to vy*seru, dam jim podminecny pokud se neprestanou chovat jak maji
hahaha - ta pozor, chodiče za školu neomlouvám, naopak - znepříjemňuji jim život. Hodná jen vypadám - jinak jsem děsná fúrie. Naši žáci by mohli vyprávět. když jdu, zalézají do tříd a ani nešpitnou...
Každý z nás je anděl s jedním křídlem.
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
Mohu dosvědčit. Také když ji vidím tak zalezu pod peřinu a již ani nešpitnu.
Děkuji svojí kolegyni za to že se podělila o svačinu. Zapomněl jsem snídat a oběd je ještě daleko
Jen žádnou paniku!!!!
děkuji mojí mamince, že mi napekla cukrátka (ale trošku jsem jí pomohla), děkuji dceři, že umyla okna, a nakonec děkuji čtyřem dětem ,které tu dopoledne byly, že mě nepozvracely, že to zmákly vedle
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
51 277,- VK
Zasláno: pá 19. prosinec 2008 19:24
Beat napsal:
Děkuji inance a všem co sem přispívají. a děkuji Drutkovi za za vše co pro všechny vykonal a vykoná.
děkuji ti za poděkování i když absolutně nemám šajnu o čem to mluvíš
36 535,- VK
Zasláno: so 20. prosinec 2008 08:49
Děkuji jednomu svému nejmenovanému kamarádovi, který je tak ohleduplný, že mi včera večer poslal tuto smsku: "Jsem ozraly a jen jsem zvedav, kde slouzis, abych ti tam nezvracel"
To jsem byl prosím já. Zážitek než jsme dijeli na podnikový mejdan. Akorát dávali zábrany na pozvracené místo. No a knávrat a ni tuto SMSku si nepamatuji.
Jen žádnou paniku!!!!
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: pá 23. leden 2009 14:36
Dakujem všetkym členom, žer VSN nie je až tak uplne mrtva, ako by sa mohlo zdať
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: pá 23. leden 2009 17:50
Uff, ospravedľnujem sa za dnešny posthunting, ale za všetko môže Jenda a jeho generator
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
826 606,- VK
Zasláno: po 26. leden 2009 15:41
To je další důvod, proč mam červenýho operátora Reklamy ostatních mě vyloženě odpuzujou... Ale nedoručování některých SMSek nebo aspoň strašný čekání než se doručí je hrozný... A výpadky sítě jsou taky naprd... a nebo mi pomalu, ale jistě odchází telefonní modul Voxíka.
Ale je milý, že když má člověk někoho v programu Dvojka, aby mu volal levněji, tak na to číslo pak neplatí víkendový volání zdarma za 60Kč...
Děkujte svým červeným operátorům, mám taky jednoho. Ale navíc bohužel i chemickou značku - a služby třetí strany (které si nepamatuju, že bych použila) mě minulý měsíc stály bratru 5 tisíc
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
děkuju paní makavelině že mi řekla jak udělat hardreset a já sem to fakt udělal a teď mám 100 chutí telefon zabalit a někde prodat.. jsem blbec, když mi to nešlo tak sem se rači neměl ptát jak se to dělá a nechat to tak..
Jenda je dokonalý a trpělivý člověk. Díky jeho pomoci a nebetyčné trpělivosti se mi to podařilo zapojit. Holt nevěřte zapojením v návodech. Mají to blbě. Jenda je nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííííííííííí
Jen žádnou paniku!!!!
Tak nakonec dořešeno bylo až dost později, ale nutno dodat že opravdu nebýt Jeníka tak si neporadím a jsem totálně mimo.
Ještě jednou moc moc děkuji!!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Musím velice sklonit a ohnout svoji postavu až k zemi a děkovat, líbat zemi po které chodí Palucko!!!!!!! Dnes jsem od něho dosatl balík s lahvinkou likéru, o kterém jsem si myslel že již neochutnám! děkuji ti na stotisíkrát. Ostatní vyřešíme přes SZ. Fotky sem dám později. Nyní si jdu dát panáka Ferneta, protože tamto si nechám na slavnostnější příležitost.
Jen žádnou paniku!!!!
ad palucko - také ti moc děkuji - užili jsme si s Beatem u otevírání balíku od tebe - aby si někdo nemyslel, já byla 50km daleko , měla jsem to v přímém přenosu přes mobil. Kdyby to náhodou bouchlo, abych mohla hned jet rozprodávat zbylý majetek .
Opravdu je Beat šťastný a moc ti děkuje
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
Ja zas dekuji, ze jsem nebyla ta, co se v zatacce do kopce musela vyhybat autu, ktere to vzalo smykem a prinutilo druhe najet mezi stromy. Pred chvili jsme to videli
Abychom mohli létat,
musíme se obejmout.
spousta ridicu sou arogantni blbecci, co si mysli ze jim patri vsechny silnice, takovy miluju a dneska sme se kvuli jednomu takovymu malem vysekali na nuselaku, mysickoval tam jak silenej, nastesti sem mel dobryho ridica s sebou
826 606,- VK
Zasláno: po 7. prosinec 2009 22:03
No v Praze lidi celkově jezdí dost jako prasata. Já si už jako chodec začínam trošku zvykat...
Ale třeba když jsem jezdil na střední, tak to byla docela místama nepřehledná silnice a snad každej, kdo jel proti, jel poprostředku a člověk se jim musel vyhejbat pomalu příkopama.
826 606,- VK
Zasláno: po 7. prosinec 2009 23:10
No mlha poslední dobou bejvá docela často, jak jsem si všiml...
Mmch. vysvětlí mi někdo, proč se ve fabii zapínají nejdřív přední mlhovky a až pak k nim i zadní, i když v zákoně je, že zadní se musí rozsvěcet při snížený viditelnosti a přední až za mlhy?
Narozen: 2. srpen
380 473,- VK
Zasláno: po 7. prosinec 2009 23:24
cože? něco takového v zákoně je? to netuším ani jako jen několikaletý majitel řidičáku možná to bude tím, že nemám ani jsem nikdy neřídil auto i s mlhovkama ve předu
826 606,- VK
Zasláno: po 7. prosinec 2009 23:48
Já nevim jak to tam je, ale mam pocit, že přední mlhovky se můžou ale nemusí rozsvěcet až když je mlha a jinak ne, ale zadní už třeba i za nějakýho prudšího deště, prostě snížená viditelnost.
51 277,- VK
Zasláno: út 8. prosinec 2009 04:02
chtěl bych poděkovat...
68 462,- VK
Zasláno: so 26. prosinec 2009 21:25
Chcem sa podakovať Jendakovi, že spravil taky užasny vzhľad na forum ktore si veľmi nevažim
51 277,- VK
Zasláno: so 20. únor 2010 22:43
děkuji bítovi, že mě navedl na zajímavé stránky. na štěstí.cz jsem si i založil profil
826 606,- VK
Zasláno: čt 18. březen 2010 20:36
Nemáš zač, ale opatrně s tím svěřováním. Zatím tu nefungují VIP témata (ale mám je na seznamu hned za "naučit se esperanto"), takže si to může přečíst kdokoliv.
132 412,- VK
Zasláno: so 20. březen 2010 17:34
Beat: jojoo, někdy se ukážu na icq a pokecáme, jen tak dlouho jsme nedebatovali
Jenda: joo, o té VIP sekci jsem taky potom přemýšlel, že tu vlastně vůbec není
abych nebyl OT: děkuju přírodě že dnes bylo tak hezky a já mohl pracovat na zahradě
Děkuju svému zaměstnavateli/panu domácímu, že mi v této těžké životní situaci na dva měsíce snížil o 1000 korun nájem, než se finančně uschopním platit všecko sama
Zasláno: út 12. duben 2011 08:37
Děkuju Beatovi za vynikající telefonický rozhovor a celkové zlepšení nálady
132 412,- VK
Zasláno: po 13. červen 2011 20:09
Tak já bych rád poděkoval docentu Zehnálkovi za to, že zkoušku z biochemie přesunul ze čtvrtka na pondělí, kvůli stávce, čímž dvaceti lidem odstranil starosti s dopravou. Díky!
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.