díky bohům a "bohům" za to že tu můžu bejt!!! Taky díky za Whitesnake
a za přepisovatelný média!

bys měl děkovat Vejtlesovi že mě sem tenkrát poslal

Tak jsem to vyhrál já!

Vinou chyb v minulosti a jedné v současnosti jsem se dostal do přihlašování plynoměru do neřešitelné smyčky. Pokud nebudu mít plynoměr, tak mi nezapíšou kamna co mám v bytě, ale plynoměr mi neosadí, protože tam mám nepřihlášená kamna!
Hodinu a půl se snažili z toho nějak dostat a podařilo se!
V nějakém jejich archívu byla ta kamna zapsána, ale když se měnil plynoměr, tak je nenahlásili a tak v nové smlouvě nebyla. Opravdu dělaly co mohly a dokonce volaly i jednomu vysokému úředníkovi! Opravdu hodné úřednice. Velice hodné a i dokonce hezké a jedna byla blondýna!

Mám je zas funkční!
I nějaké to Štěstí mne navštíví, tak mu také chci poděkovat, že na mne zcela nezapomnělo!

A za rozumnou cenu. Snad od pátku(dříve se k tomu asi nedostanu) budu mít rychlejší net.

Tohle již píšu přes modem který jsi mi sehnal a program který jsi mi posla. děkuji moc moc moc.

Hned se lépe vstává do práce.
Již ho měli naložený na odtahovce a dali nám pokutu jen 200Kč protože uznali že tahat se nářadím daleko by bylo nepraktické A všem hodným úřednicím které jsem ten den potkal a byla s nima sranda. No a den jsme zakončili náádherným koncertem. Opravdu povedený den
Děkuju Ti

Bylo to tam nááádherný.

Dnes jsem od něho dosatl balík s lahvinkou likéru, o kterém jsem si myslel že již neochutnám! děkuji ti na stotisíkrát. Ostatní vyřešíme přes SZ. Fotky sem dám později. Nyní si jdu dát panáka Ferneta, protože tamto si nechám na slavnostnější příležitost.

možná to bude tím, že nemám ani jsem nikdy neřídil auto i s mlhovkama ve předu