Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Linux a vše okolo něj

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
EINEX Linux (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 7. březen 2012 15:48
Já vám vyfotím, na čem skončím při instalaci XP (tea pokud nějak dostanu do toho linuxu fotku z HTC přes mass storage Very Happy

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

Věk: 35 let
53 433,- VK
Zasláno: st 7. březen 2012 16:26
Tady u toho skončím, když instaluju XP Obrázek Obrázek nějaká rada? Nechápu to, podle toho co to píše je Cčko naformátované, ale na cečko jsem instaloval ten linux, ale on se pořád normálně dá spustit (teda první to chce nějaké rcovery, nebo co )
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 7. březen 2012 17:28
Tak zmáčkneš "C" a vytvoříš tam oddíl s NTFS, ne? Nebo ty Windows chceš nainstalovat vedle Linuchu a používat oboje?
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek

53 433,- VK
Zasláno: st 7. březen 2012 21:35
Nakonec jsem se nějak dostal tam kde se píše to fixmbr a už je to dobré... předtím mě to prostě pořád vracelo zpět, že to cčko nelze použít (ani zformátovat nešlo - teda tvářilo se že je sformátované, ale nebylo) Takže vyřešeno, díky Jendo Smile
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. květen 2012 21:36
Jde Linux nainstalovat do nějakýho souboru s virtuálním HDD a bootovat do něj pomocí Windowsího zavaděče? Chtěl bych vyzkoušet, jestli bych si s ním na notebooku vystačil, ale všecko kvůli tomu vymazávat nebo předělávat oddíly na disku se mi fakt nechce.
Tak by se mi líbilo něco, co bych mohl používat jako normální instalovanej systém, ale kdyby mě naštval, tak bych prostě jen smazal soubor Linux.img a řádek v c:\boot.ini

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 28 let
931 031,- VK
Zasláno: út 15. květen 2012 21:42
Jasně, že existuje... něco podobnýho tvým představém je Ubuntu nainstalované z windowsů přes wubi... Pokud se ti přestane líbit, tak ho stačí odinstalovat přímo z windowsů přes přidat/odebrat programy v ovládacích panelech.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. květen 2012 21:49
Jo, už na to koukám, zkusím si, jak to poběží ve virtuálu, jestli to je podle mých představ, ale vypadá to, že jo Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 15. květen 2012 22:34
Proč vždycky, když vidím, že jenda dal příspěvek sem, tak tuším, že je něco špatně?

Tentokrát teda vyjímka Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 15. květen 2012 23:08
Ne, Linux asi není pro mě. Písmo UI je obrovský, písmo webu je mrňavý, rolování kolečkem jde pomalu, a když hledam jak ho změnit, tak nacházím jenom nějaký zrychlení ve Firefoxu...
Zasláno: po 4. červen 2012 21:56
"Nainstalovat Linux Mint 13 jako aplikaci Windows" - Další - "Opravdu si přejete odinstalovat Ubuntu?" WTF? No jo, Linux, co od toho čekat...

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 7 z 12