10 475,- VK
Zasláno: ne 2. září 2007 12:35
Takt to potom aspoň anticasper .
Náhodou, čo som skúšal THPS Project 8 tak sa mi to dosť pozdávalo, vdýchli tam nové nápady, zmenili štýl. Je pravda, že som to, ale, hral len na PSP, nie na pc.
10 000,- VK
Zasláno: ne 2. září 2007 17:49
ja som to nehral,ale dufam že si to zahram a utiahne mi to pc vyzera to dobre a nerad by som bol keby ma to sklamalo,a este ma vist hra menom SKATE od EAgames no som zvedavy
10 475,- VK
Zasláno: ne 2. září 2007 21:37
M4jco napsal:
...ale dufam že si to zahram a utiahne mi to pc...
Práve pre toto milujem konzoly .
Pochybujem, že ten SKATE sa na tonyho dotiahne. Zatiaľ, čo som videl, tak hry od Activision boli jednoznačne lepšie, ale rád by som sa nechal milo prekvapiť.
10 000,- VK
Zasláno: po 3. září 2007 16:29
Najlepšie hry ma blizzard ale to je do ineho tematu.Co som videl ja to SKATE tak eagames si urobila super nadupany trailer k tomu a myslel som si ze to bude pecka no ked som videl tie trailery tak to vyzerala tak cudne
Věk: 36 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 27. září 2007 07:13
Už bažant,to bude zaujimave pri Řizkovi,jeden uživatel to už tak mal
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.